Wenerica
Poznat
- Poruka
- 7.400
ma u napad
dok tetka nije došla
iskoristi mužića dok je tu,hihihihihih
dok tetka nije došla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dok tetka nije došla

on putuje za 10ak dana 

Tetka crvenka![]()
ja sam ti plavusa...

Jooj mene bebac drzao budnu sve do 4h,noge i ruke mi otpale,nece da spava,onim velikim okicama me gleda,a ja spavam na nogama,onda mu dali u 7h flasicu i onda smo u velikom krevetu zajedno spavali(tata nije tu,inace neda)evo ga sad se budi mora da rucka,pisem vam kasnije...
Posle koliko nedelje od porodjaja sme da se imaju odnosi?
meni je moja Branka ginekolog posle malo vise od 4 nedelje dala zeleno svetlo
i onda smo dragi i ja odmah uzivali u vodjenju ljubavi cim je dosao drugi dan 
, nekom ranije prođe a nekom i nakon dva mjeseca,zavisi od osobe do osobe
, ja sam tako i bilo je fantastično
Pa dok te ne prođe krvarenje, otprilike 40 dana, nekom ranije prođe a nekom i nakon dva mjeseca,zavisi od osobe do osobe
, ja sam tako i bilo je fantastično
![]()

i krenila ja u sređivanje, i onda mi krenu
pa jedno 5 dana mi išlo baš puno
17stepeni je,sutra jos vise javlaju oko 20...bice setnje svaki dan, tako da valjda ce bolje spavati nocas

A posto imam cesto T oko 37 kaze da moze a bude od dojenja, prilagodjavanje metabolizma itd. Samo da nije neki virus da predje na bebca...
Eto, imamo dva Filipa na forumu
Zovemo ga Filipili, Fili itd.
Hvala milapampers, vlazne maramice i pavlovicevu za bebu......benkice i pelene su njihove...
za mamu papuce i pribor za higijenu.....svpavacice mogu i njihove......

Bravomi smo bili na kontroli.....sve je super.....za 25 dana dobio je 950g......sada je 4050 i 56cm......
primio je i vakcine......hrabri decko........

decko veliki,ma to je nas lepotan,ljubi ga teta bonzi i mattéo
Bravo za naprednog Flecu
Koliko bi beba trebalo da dobila na tezini kad izadje iz porodilista? Meoj bebac je rodjen sa 3350, izasao sa 3200g. Juce mu je bi deveti dan i ja ga vagala na digitalnoj vagi i imao je3200. tj. uopste nije napredovao. Kako se to gleda u prvim nedeljama? Jel ima pravo jos da gubi na tezini prvih par dana kad izadje iz porodiista?
, ali pomirila sam se sa tim i idem dalje, zato imam jednog malog vragolana,i pozdravčić za malog Filipila
, i dobio je on fino , vidjet ćeš , te njihove vage su drugačije od naših kućnih.

Idemo dalje. Kad smo dosli u Beograd ostavili smo kola na parking i seli u taxi. Kad je cuo adresu taksista pocne pricu
n i zena nisu mogli da imaju dece12 god. i lecili su se izmedju ostalih mesta i u Jevremovoj.Ogorceni su na njih i tek kada su promenili kliniku uspeli su i ostvarili svoj san.Pored svega sto nam je ispricao,rekao je i da su ubedljivo najskuplji,da je kod njih svaka usluga tri puta skuplja. Da li je to tacno i da li postoji neka klinika gde to rade a da su cene nize jer je 300 evrica +troskovi puta u danjasnje vreme ipak veliki trosak.Pozdrav svim mamama a posebno Kockici i Angi7 sa kojima sam ranije kontaktirala.Da vas podsetim :u januaru sam isla u "Jevremovu" na dijagnostiku. Radila sam "cupice"radi utvrdjivanja pola(imam dve devojcice-a one zele batu). Nosila sam devojcicu i posle duzeg razmisljanja sam odlucila da se ocistim. I uradila sam to. Ostao je gorak ukus u ustima...