*bananica*
Primećen član
- Poruka
- 966
ma i to sto kazes...samo se strecamo oko svih sitnicaOpusti se, ako je tebi udobno , onda je sigurno i bepcu.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma i to sto kazes...samo se strecamo oko svih sitnicaOpusti se, ako je tebi udobno , onda je sigurno i bepcu.![]()
ma i to sto kazes...samo se strecamo oko svih sitnica![]()
Jeco, cestitam! bas sam se pitala sta se sa tobom desilo...
Kako su te pustili da 18 dana predjes termin?
Moj deckonja zvace se Filip verovatno, ako ne onda Pavle, kao sto sam vec pisala...
CestitamoDrage moje evo znam da se nisam dugo javljala ali evo sad.. konacno mogu da napisem da nisam vise trudnjacarodila sam 16.01. svog Nikolu na carski rez (jer sam prenjela 18 dana tj.termin bio 29.12,a ja se nisam otvarala),on je super sin majkin rodio se sa 4050kg,dugacak 54.. ja se sad dobro osjecam rana mi super zarasta ako vas nesto zanima pisite,nisam bas citala o cemu se prica ima toga previse ali sticcu polako..
bravo jeco......veliki decko.....cestitam.......Drage moje evo znam da se nisam dugo javljala ali evo sad.. konacno mogu da napisem da nisam vise trudnjacarodila sam 16.01. svog Nikolu na carski rez (jer sam prenjela 18 dana tj.termin bio 29.12,a ja se nisam otvarala),on je super sin majkin rodio se sa 4050kg,dugacak 54.. ja se sad dobro osjecam rana mi super zarasta ako vas nesto zanima pisite,nisam bas citala o cemu se prica ima toga previse ali sticcu polako..
Sad sam se cula sa Tinom,dobro su oboje, u nedjelju izlaze pa ce vam ona napisati detalje. Ipak se zove STEFAN! Puno vas sve pozdravlja!
U pravu si Kockice,nema nista ljepse od trenutka kad ti spuste bebu na grudi! Zaboravis odmah sve oko sebe!![]()
Kockice, Kako je protekla noc?