Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma šta god da je dečak ili devojčica, dobrodošlo je! Pitala sam mamu da li isto voliš drugo dete(šta ću, znam da sam luda) a ona mi je rekla "ti si drugo po redu dete, volim li te manje?". Dobro mi reče žena.... Kakav je osećaj imati dve devojčice, različite po karakteru? A opet, kako je imati dečaka? Jedva čekam da vidim kako će to sve da bude, joj samo da sve bude ok.
A što se mirisa tiče, dosađujem mužu povazdan, samo idem po kući i govorim da sve smrdi.

Dobro jutro svima! :)
Kod nas lep dan, hladan, ali beo i suncan...
Laural i Mici, hvala puno na savetima. Mnogi ismejavaju "narodne lekove", a desava se da upravo oni pomognu kad "prava" medicina zakaze, zato devojke, pisite cega se god setite, mozda ce nekom pomoci. :heart:
Mici, stize muzic, a? :manikir: Hajde, budi nam vredna, pa ocekujemo lepe novosti od tebe, Sunny i sve ostale, ovo vazi i za vas. :heart:

Hvala puno!:cmok:

Zvuci kao decak. ;)

Sanjala sam da nosim devojčicu, ali dosta puta mi 'naiđe osećaj' da nosim dečaka :lol: pa ko razume shvatiće :lol: Recimo pre trudnoće sam stalno mislila da li će biti dečak ili devojčica, pa na koga će da liči i bla bla bla.... Sad samo molim Boga da se rodi živo i zdravo, a koji će pol da bude nije mi bitno, moje je. Nek ima i oči na moju svekr(i)vu samo da je živo i zdravo :lol:

Vidim da nam stiže još jedna beba!! :klap: :klap: :klap: :klap: Diiivnoooo!! :heart:

Ja sam oduvek zelela decaka,kada sam ostala trudna,bila sam sigurna da je decko,mada oko cetvrtog mes pocela sam da sumnjam,i onda ubedjivala sebe da je devojcica a i muza nervirala(jer on nenormalno zeli decka)kada su rekli da je devojcica ali nije jos sigurno,on se razocarao,rekao je bolje da neznamo,jos ima nade,mada kad su potvrdili na 4d da je decko a i videli smo i kuglice :hahaha: on je bio presrecan,malo je falilo da se onesvesti,svima se hvalio vristao pevao po kuci,bas je ponosan sto ce imati sina,a meni je bilo tada na 4d sve jedno,samo da je zivo i zdravo,bila sam radoznala na koga lici,kako izgleda,mada i ja sam presrecna sto je decko :lol:
Kasnije bi volela devojcicu ako da bog ...

Carobna,
ove tri su vec prebrinule,to je za februar,u martu smo nas tri ja ti i angi :lol:
A april je za ludnicu....kako li je ona,dali je isla na klistiranje?
A maj je za bananicu....i ostale...
Akobogda. :) Jedva cekam... Evo muz mi narucio neku knjigu o bebama, za nove roditelje, sta i kako. Fantasticna je, citam i vec uvidjam da sam napravila nekoliko gresaka u vezi priprema... :confused: Sta nam je sa Ludnicom, nema je danas...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back