Angi7
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Carobna se samo izvlaci...daj boze da nam okaci bebine slike kad se porodi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Micimacko i sunny nadamo se da ce te vredno raditi i da ce te nam se uskoro pridruziti,od srca vam to zelimo![]()
Dobro jutro svima!
Kod nas lep dan, hladan, ali beo i suncan...
Laural i Mici, hvala puno na savetima. Mnogi ismejavaju "narodne lekove", a desava se da upravo oni pomognu kad "prava" medicina zakaze, zato devojke, pisite cega se god setite, mozda ce nekom pomoci.
Mici, stize muzic, a?Hajde, budi nam vredna, pa ocekujemo lepe novosti od tebe, Sunny i sve ostale, ovo vazi i za vas.
![]()
Juuupiiiistize nam stefan
Znala sam cim je rekla da se desava nesto....supernadam se da ce imati lak i brz porodjaj to joj oj srca zelim
Hvala sunny,javljaj nam novosti....Kako si nam ti?
Dobro sam,hvala na pitanju,malo nervozna jer bi trebala da dobijem za 5-6 dana a nadam se da necu!
Drage moje,TINA je otisla u bolnicu!!!!! Juhu!!!! Prije otprilike dva sata joj je pocela curiti plodna voda. Javljam vam novosti cim mi se javi! Stize nam jos jedna beba!
Opusti se,drzimo fige da ste ovog puta uspeli
Htela sam da te pitam sta si ti koristila za ciscenje nosica,izvlacenje slina,onu rucnu ili elektronsku?neznam koja je bolja![]()
Zvuci kao decak.![]()
Akobogda.Carobna,
ove tri su vec prebrinule,to je za februar,u martu smo nas tri ja ti i angi
A april je za ludnicu....kako li je ona,dali je isla na klistiranje?
A maj je za bananicu....i ostale...