Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zanimljiv je ovaj tekst o pelenama....tema za razmisljanje........
I jeste... Proci ce jos dosta vremena dok se kod nas ne bude znalo nesto vise o svemu tome, a vreme ce pokazati i kad prve Pampers generacije budu radjale decu. U svakom slucaju, ako se odlucite za papirne pelene, izbegavajte proizvodjace cije pelene u svom sastavu imaju kristale koji pretvaraju tecnost u zele i na taj nacin je pelena suva, najozloglaseniji na zapadu je Pampers.

Nemogu nisam jos nasla kabl ,sutra cu potraziti!i pisem vam kako je bilo danas sa babicom o epidural smo pricali,a sled ned kako da gurate bebu na porodjaju,pokazace nam kako se to radi,znaci o porodjaju ce se pricati,i o dojenju,i ako nedojite kako da spremite flasicu bebcu,pricace nam o svemu onome sto treba da znamo kad stignemo kuci sa bebom z:)
Pisem vam sutra jer sad nesto nisam u formi,mali se proteze sutira bas,nadam se da cu spavati jer sinoc nesto i nisam prvo sutirao pa posle taman sam legla a on stuca na veliko ,ljubi ga majka z:D

cao.....
mi danas pravimo veliko spremanje........malo me je uhvatila panika sve mi se cini da ce mali uskoro......
ja sam odustala od vezbi......ne mogu po ovom vremenu u front a mozda krecu vezbe od februara u dz ali sam se posvadjala sa kretenom od babice........

Poslednja izmena:
Sve smo se sad unervozile oko spremanja z:lol: to je zbog kockice :hahaha::hahaha:
Evo i mi planiramo popodne da idemo malo do neke radnjice,meni da nadjemo sta mi je sve potrebno za bolnicu i za bebca,muz se uplasio z:mrgreen: a oni tamo su bas napisali velikuuu listu!
angi,
pisacu o epiduralalu,al stvarno nemogu sad,veceras z:)
Nesto me bas boli glava,legli smo u 3H,a ustali u 8!z:hi:

srecna nova godina svima!!! e ovako, u ponedeljak sam bila na pregledu i doktor je rekao da je devojcica!!! ljudi moji, ja nisam mogla doci sebi od srece! 20nedelja sam, velika je 25cm i teska 300grama. nesto mi kilaza zvuci malo,ali doca kaze da je to sasvim ok. kupila sam dosta stvarcica, velicine od 50 do 62,ne znam,sve mi je slatko,nisam mogla da odolim! mada imam jos dosta vremena... a ujka je juce kupio adidas trenerku 68 velicinu i paticice broj 18, ja se raspametila!!! a onda me drugarica malo ufrkisala, njenoj sestri je u petom mesecu receno da je devojcica,a u osmom da je decak... rodila decaka... sad se moj dragi drzi toga kao pijan plota, ne napusta ga nada, jer nenormalno zeli sina, hahahha... eto toliko za sada, odoh da spavam, nocas smo lumpovali do pola 4, a ja radila od 9 do 2... cmok za sve vas i vase bebice...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back