Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj, divim vam se za te pamucne pelene...Svaki dan po nekoliko ukakenih pelena za pranje...Ja bih to samo u slucaju nuzde...Ali svi smo razliciti....

Vec sam pisala, postoji samolepljivi papir (kupuje se u rolnama) koji se lepi na pelenu, a posle odlepi i baci u toalet, tako da ukakana pelena ostane cista, eventualno se ispere pod mlazom vode, ubaci sa ostalim pelenama u kantu sa vodom, a kad je vreme za pranje, opet sve pod mlaz vode (ne mora ako koristite predpranje u masini) i u masinu.
Meni to nije nikakav problem. Najvaznije da znam da je to najbolje za bebu, a ni pare koje se ustede nisu zanemarive, uporedi pa vidi koja je to suma. Da ne pominjem sto se deca koja nose prave pelene mnogo lakse odviknu od njih, i sto nema smrada ukakanih papirnih pelena u kuci. Ali, sto kazes, svi smo razliciti, pa svako neka vidi sta mu odgovara...

Bravoooo ludniceee!!! :D uspelo ti je!!! Sad jos samo da i bonzi nauci kako to da radi i blago se nama! :mrgreen:

Negooo da vam se pohvalim sad videh online avionsku kartu mog dragog, pa on dolazi 20.3. tj 21.3. u 1h ujutru! :klap: :zurka: jaoooo to je 4 dana manje nego sto sam ja brojalaaa, srecoj mojoj nema krajaaaa... :D :D :D

Ja sam inace bolesno vredna, radoholicar na tatu... :zstidljivko:
Ali sad u trudnoci kao da sam odlucila da lencarim za sve sto sam u zivotu uradila.
Uf, ko mazga sam, jedva cekam mart... Samo se pitam kako cu se vratiti u formu... z:p

Kome bre ti pokazujes jezik?! :eek: nemoj ti dodjem tamo, mlada damo!!! :azdaja: :mrgreen:

Odosmo nas dve u krevet pa na lalanje, drustvo! Pisem vam opet za 2 dana tj u cetvrtak :aha: mazite tibe i budite dobre! :cmok: :cao:

http://roditeljskicentar.blogspot.com/2007/11/pamune-pelene-vapaj-beba-i-prirode.html
Evo jedan tekst o pelenama, preporucujem da ga svi procitate, pa onda odlucite koje pelene cete koristiti... Skoro sam citala clanak devojke koja je diplomirala hemiju ovde u Norveskoj, diplomski rad joj je bio vezan za kristale u jednokratnim pelenama koji izazivaju hormonske poremecaje. Jedan nemacki naucnik je dokazao da jednokratne pelene izazivaju neplodnost kod muskih beba.

carobna ja sam najgori primer radoholicara..........balago tebi sto mozes da lencaris......ja ne mogu......

Uhvati mene i sad povremeno napad radoholicarstva, par puta sam se bila bas preforsirala, jednom sam dobila jake kontrakcije, bila sam se prepala kao niko...
Tako da sad lencarim, osim kuvanja svaki dan i ciscenja i pranja tu i tamo ne radim skoro nista... O da, citanje, internet, forum, filmovi... nadje se toga... :sanke:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back