malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
sad mi je jasna i druga......bucko......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro sam...kilavimo se po kuci.....kako ste vas dve........
Evo nas!
Bas sam se razocarala,bebac se svo vreme zalepio za placentu,i rukicom je krio lice,plazio se,tako da svih 20min je bio takavnemamo nikakve slikice a i film je los,sta ces nije hteo da se snima,nek je on nama ziv i zdrav bice slikica kad se rodi!Jos se doci pokvario kompjut i proslog puta slike sto smo imali sve mu se izbrisalo,strasno!Nadam se da je angi bolje prosla!pozz
Evo i nas...
I nas bebac nije hteo da se slika, mangup!
Drzao je ruku preko lica, a onda je i noge podigao...Ma umirali smo od smeha...Glava mu je gore, sedi covek...Doktorka se trudila maksimalno, mi smo bili odusevljeni...Pola sata je snimala bebu...Imamo dosta slicica i nekoliko video zapisa...I sve to nije naplatila, jer je videla da dr prosli put stvarno nije odradio nista, pa ga je samo opravdala kako se verovatno beba nije videla...
Bebac je zevao, plazio jezik, mahao rucicama...Ma shou zivi...mi se istopili...
Imamo bas lepe slicice stopala, rucice, a lice je iz profila sa rukom sa strane, ali nije bas jasno...Evo stavicu najbolje ,pa procenite... Rekla je da ce sledeci put pokusati opet lice da uhvati kad budemo radili posle Bozica regularni UZ, pa ce malo ukljuciti 4D...
nastasa........
pa kad te nema......na koliko ides na ctg.....Tuuuuu saaaaaaaam..hvala ti sto mislis na mene....Sutra opet u front na ctg..po ko zna koji put, UZ i pregled....Zovite me Georgina hahahahahahaha....
Ali da se priblizilo priblizilo se osecam..toliko tesko hodam ko da mi je neko polomio noge...Rece mi doca iz fronta " pa gospodjo vama je termin 25." aaaaaaa hahaha
ja lepo rekla da cu da se porodim 24..videcemo ko ce dobiti na kladionici...dosta ih je vec odpalo.....i joooj bas su slatki...
![]()
Kockice,
Kog datuma imas uz?Ja 19jan,zadnji onaj treci glavni!U kojoj si bese nedelji radila prosli ultrazvuk?
Evo jedna slikica,kako moj sinak spava
Margo stavicu sliku stomacica u profilu a i tvoju ocekujem![]()
Debela ajde dodji da se malo![]()
Javljaj sta su rekli na ctg !![]()