- Poruka
- 20.599
ja sam bila na nimalo prijatnom pregledu mislim da bi porodjaj bolje podnela. stavila me na ctg pola sata sve je ok normalno, onda mi je turila svojih svih 5 prtstiju unutranesto je cackala mislila sam da ce mi oci ispasti, i zena pocela da vice ah kako ces se ti poroditi, *** nikad mi niko nije turio svih 5 ja se izvinjavam na mom otimanju. posle toga je bio vaginalni ultrazvuk pa posle je isla preko stomaka i sve je ok, kao ne postoji nista opasno zbog cega bi morala da me zadrzi, ako mi se bol poveca onda da dodjem opet nocas, a zakazala mi je kontrolu sutra ujutro.
pa da ja vas pitam, sta joj znacilo sa onim njenim prstima, jel gledala koliko sam otvorena ili sta? jos uvek osecam njene prste i ako je neko imao takav pregled da li je bolelo, znaci nije to bilo ono da uvuce prste pa da drugom rukom stiska po stomaku, nego je gurnula ruku i nesto pokusala da uhvati unutra. da li vas je to bolelo. jao muke moje sad se bojim svega sto me ceka
Ej zenska i meni je to 1 lekar radio onda kad sam zavrsila u bolnici zbog upale mokracnih kanala... i isto kao i tebe me je boleloooo uzas blagi