Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kockice, super sto je Marta ok...to je najvaznije...
Jeco, jos si tu?...Salim se, drzi se...
Ja bila juce kod opsteprakse...pregledala mi grlo i preslusala me...kaze sve ok, nema nista na plucima samo grlo crveno...nije za lekove, da pijem dosta tecnosti(kao da ne pijem, uskoro cu u kamilu da se pretvorim)...slala me i na ORl oni bolje vide...i ona mi pregledala grlo i kaze da nije nista strasno...samo je crveno...i trazila sam od opste prakse da mi izmeri pritisak i rekla joj za lupanje srca, ako treba do kardiologa da odem...ona slusala nesto slusala...pa kaze, vama srce ne preskace...ma ne preskace, kazem ja, nego je to vise neki neprijatan osecaj, kao da udari malo jace ispod vrata...ona kaze da je to ok, nije nista strasno, desava se u trudnoci...inace pritisak mi je super...75/110...
I sta ti je psiha, cim sam dosla kuci, odmah mi je bilo bolje...i grlo prestalo da me boli i nestala malaksalost...eto, danas sam super, pu, pu...super se naspavala, ne boli me grlo...samo da tako ostane...Ljubac za sve

Jeco, jos si tu?...Salim se, drzi se...
Ja bila juce kod opsteprakse...pregledala mi grlo i preslusala me...kaze sve ok, nema nista na plucima samo grlo crveno...nije za lekove, da pijem dosta tecnosti(kao da ne pijem, uskoro cu u kamilu da se pretvorim)...slala me i na ORl oni bolje vide...i ona mi pregledala grlo i kaze da nije nista strasno...samo je crveno...i trazila sam od opste prakse da mi izmeri pritisak i rekla joj za lupanje srca, ako treba do kardiologa da odem...ona slusala nesto slusala...pa kaze, vama srce ne preskace...ma ne preskace, kazem ja, nego je to vise neki neprijatan osecaj, kao da udari malo jace ispod vrata...ona kaze da je to ok, nije nista strasno, desava se u trudnoci...inace pritisak mi je super...75/110...
I sta ti je psiha, cim sam dosla kuci, odmah mi je bilo bolje...i grlo prestalo da me boli i nestala malaksalost...eto, danas sam super, pu, pu...super se naspavala, ne boli me grlo...samo da tako ostane...Ljubac za sve

E pa super znaci sve je ok,u pravu si draga psiha je cudo.. A ja sam jos tu..:roll: i jos danas imam goste koji ostaju oko 10-tak dana a ja treba da im kuham spremam..ma divota grrr:evil::evil:

Aha bas sam zadovoljna! :D elem drago mi je ennna da je i tebi bolje! :heart: :zag:

E pa super znaci sve je ok,u pravu si draga psiha je cudo.. A ja sam jos tu..:roll: i jos danas imam goste koji ostaju oko 10-tak dana a ja treba da im kuham spremam..ma divota grrr:evil::evil:

A da ti njih malo oteras, a?! :azdaja: :hahaha:

Mi smo danas super kakvi smo bili...jos kada ne bi duvao ovaj ludacki vetar pa malo i napolje da izadjemo, gde bi nam kraj bio...a kako sam gledala prognozu nece prestati ni za vikend...valjda cemo malo po godistima inace cu se pretvoriti u rucak i crtace(na to mi se svodi dan)...hajde da se ne zalim, vazno je da smo prezdravili...nego, jedno pitanjce, kako upisete onu recenicu koja vam posle stoji na dnu svake poruke?

Dobro jutro...

Eto mi doruckovali pa sad na stare pozicije...
Za sat vremena zovem ordinaciju da vidim zna li se kad ce doci famozni dr...

Kockice, Jesu li ti dolazili iz laboratorije dr Ristic? Ja sam mislila u ponedeljak da vadim krv i dam urin, pa bih ih pozvala da dodju da ne bih izlazila. Koliko kosta dolazak i jel mozes da im das i casicu sa urinom da odnesu?

Enna,
Drago mi je da si konacno bolje:)

Margo,
Kad ti ides kod dr, u drugu smenu? Javi sta su ti rekli...Sigurno je sve u redu, ako su ti sad bolji rezultati, a prosli put je bilo granicno...

Ovo ce zanimati sve one koje vode trudnocu kod lekara koje rade i privatno i drzavno...
Od danas pocinej da vazi zakon da lekari moraju da se opredele...Ili mogu da podele radno vreme deo u drzavnoj, deo u privatnoj praxi...
Tako da krece opsta zbrka oko toga...Zato je meni frka za zakazivanje pregleda...Malopre mi je sestra to i rekla...kaze da ima vise trudnica koje cekaju pregled, a dr jos ne zna, ali danas ce svratiti, pa ce valjda odrediti kad, jer je rekao da ce ipak primati trudnice samo mora da odredi dan...Bas i nije moralo da se desi ovo bas dok sam ja trudna:dash: ali sta je tu je...bitno da cu biti primljena pa cu ga za dalje ispitati sta,kako i gde...
Kockice,
Jel tebi Terzic rekao gde ces dolaziti kod njega dalje, u Visegradsku ili radi negde privatno?

citala sam ranije da je bilo ispucanih usana, da se ja nadovezem imama i ja vec dve nedelje ne znam sta cu, kupila sam labelo danas od meda pa mazem, imam utisak da vec mogu da turpijam usnama noktice svoje, katastrofa, ako se nasmejem nesvesno opet napravim problem ako mi se usne osuse

Tina,
Ja sam to pisala za ispucale usne...Citala sam da je ili manjak gvozdja ili vitamina B...Nemoj labelo, samo bude gore od njega...tera te da nonstop mazes...
Meni i dalje pucaju uzasno i ne znam sta da mazem, pa ce danas mm pitati u apoteci.

Opet cu ja za usne ako niste procitale mene spasava zagrebacki melem,jeste da je malo skuplji ali je extra stvarcica,a sa njim se mogu mazati i bradavice i kad pocenete dojiti trebace sigurno,meni i sad pucaju a sta ce biti poslije..

ja sam skoro saznala da moja dr radi i privatno....slucajno.....
malo mi je frka ako ode tamo sto sam u nikad goroj krizi sa parama...........ali gde ona tu i ja......
verovatno bi nesto spomenula da se odlucila da radi privatno......a i rekla je da se vraca 29. tako da verovatno ostaje u dz......

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back