Daleko bilo, kad citam sta se sve desava, slosi mi se. Sto moj muz kaze: "Ne citaj, samo se stresiras".
Ovde uopste nema ginegoloskog pregleda, pa kako lekar ( I JA) uopste zna sta se desava (nema ni UZ posle ekspertskog!).

Bila sam pre dva dana na redovnoj kontroli gde su mi radili nalaze krvi i urina i izmerili stomak onim santimetrom, i to je sve!
Malokrvna sam, HB mi je 10,5 (jeli donja granica 12, koliko je kod vas???), ali lekar mi nije nista propisao, nego mi je sestra preporucila da uzimam gvozdje, ja ga kupila, i evo ga stoji na stolu, ne znam dal da ga pijem ili ne. Zamisli da dobijem hemoroide, pa da mi lekar kaze: Sta se pravis pametna, ko ti je rekao da uzimas gvozdje?

A ja imam kontrakcije, i boli me nesto opasno sa desne strane, i danas me je malo bolelo, al nije strasno pa necu da panicim...Ne znam vise sta da mislim, jer ovde kod lekara kad odes, oni te jedva pogledaju, svaki put kazu isto "mozda nije nista, ali ako se ponovi, dodji opet, ili idi u hitnu".

Vele, ko ce s trudnicama izici na kraj, vazda im nesto fali, salji ih bre kuci...