carobnodrvo
Aktivan član
- Poruka
- 1.986
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
valjda ce ti biti bolje posle lekica........

E, Kockice, hvala na dobrodoslici i odgovorima
88 dana? znaci termin - kraj februara?
A sta, muci te visok pritisak?

uvek je negde oko 140/80 ali zna dosta i da skoci...
e onda se osecam ubi Bog...
pijem Methyldopa i receno mi je da cemo videti ako se to ne sredi, oni ce me vec krajem Januara na carski... 
mrdaju li vam se bebe nocu?
idete li na neke trudnicke gimnastike i sl?

nekad danju, nekad nocu, ma ludilo... par puta je uspela da me probudi u neko ludo doba, jer se igrala ili sta vec 
Kockice, super ti je ideja za desktop, cu da ti je maznem, da znas!!!![]()
![]()

Moj bebac se uglavnom mrda nocu, i to sto na sat, ljubi ga majka.
Ali strije... Citala sam dosta i svi kazu isto, mozes da platis kremu koliko god hoces i da se mackas do mile volje, nista ti nece pomoci, to je sve u genima. Tada sam prebrinula brigu, nijednom se nisam namazala.

Kockice, super ti je ideja za desktop, cu da ti je maznem, da znas!!!![]()
![]()

Uh, vi ste staro drustvo, jel mogu i ja da upadnem malo????
Prvo vam svima cestitam na trudnocama, vidim, ja sam malo duze trudna....vec 30 nedelja....sljedece sedmice mi je kontrola pa cu da vam javim najnovije vijesti iz nesvjesti.
Inace, vidim ima jos zenica koje nisu dobile puno tezine, ja do sada 3 kg.....sta znam, ja se ne sekiram, doca kaze da je to ok dok god beba dobro raste i razvija se......
Kako spavate?
Imate li bolove u ledjima? Kako se borite sa tim?
I zgaravica?????? Ima li ko kakav narodni lijek? Jela sam bademe, suve zobene pahuljice....dzaba....sinoc uzela prvi rennie......sve kao hocu bez ljekova da prodjem trudnocu....al nisam izdrzala....
Pozdravljam vas sve!

Ova moja beba je neka poslusna
Danju skakuce, okrece se, gura.....i kad legnem ona me pozdravi za laku noc i onda citavu noc - nista. Dok ne zazvoni sat.....i onda pocinjemo dan sa dobro jutro......i gurkanjem i sl.......bas sam happy sto me ne budi nocu![]()
nadajmo se da ce takva i biti kad dodje na ovaj nas svet... 
Ja se nadam, mericu za par sati opet...
A da imam hipertenzijuuvek je negde oko 140/80 ali zna dosta i da skoci...
e onda se osecam ubi Bog...
pijem Methyldopa i receno mi je da cemo videti ako se to ne sredi, oni ce me vec krajem Januara na carski...
![]()
prosto to je jaceee od meneeee...
moram da odem i da uradim lepe fotkice, a videcu sa majkom da nam to pokloni kao Novogodisnji poklon!

,a i nikako nisam mogla da se namestim,bas teska noc
zato cu popodne da prilegnem.Jutros me moj Enzo probudio,srecica stucala jedno 5min
kako je to slatko 

too bad.....
i rano ti je pocelo.
jesi li prije imava visok pritisak il je to samo u trudnoci?
moja prva trudnoca se zavrsila carskim....zbog hipertenzije.....
pa pricaj mi kako, sta, gde, kadaaa?!
ja sam debela, ali nikad nisam imala problema sa pritiskom, uvek je bio oko 130/70 i to je bilo to... pre jedno 2 nedelje mi je onda lekarka videla da je povisen, pa mi je savetovala da kupim aparat i da ga pratim+dijeta tj neslano da jedem i slatko minimum... ja ga pratila bio oko 150/90 uvek i onda mi je prepisala Methyldopa, 1x ujutru, 1xuvece... eto i toga se ja sad pridrzavam... iako mi ne spada puno...
sve u svemu idem u sledecu subotu na pregled po prvi put kod lekara koji ce me i poroditi u Visegradskoj pa cu se sa njim dogovoriti sve sta i kako...E da zenske, ipak sam odlucila da cu ici na 4D u Analifeprosto to je jaceee od meneeee...
moram da odem i da uradim lepe fotkice, a videcu sa majkom da nam to pokloni kao Novogodisnji poklon!
pa ako ona pristane... jeeeej
![]()
![]()
![]()

Moj bebac je celu noc sutirao,a i nikako nisam mogla da se namestim,bas teska noc
zato cu popodne da prilegnem.Jutros me moj Enzo probudio,srecica stucala jedno 5min
kako je to slatko
![]()
joooj sto mi je slatko kad stucajuuu...
si stavila nesto na stomak kad je to radio?! Onda se jos bolje moze pratiti...

Koliko ja kod njih?U kojoj bese nedelji su tebi rekli da je devojcica?Moja sestra je 16ned,danas ide kod doce,pa neznam dal kod nas pre kazu pol bebaca,ovde kod mene je kasnije!![]()
uh ja sam kasno saznala da smo devojcica, jer se neko skrivao od "kamera"
ali ako se lepo vidi i bebac rasiri nogice u 16toj nedelji bi vec trebalo da se vidi sta je!

Aaaaaaaaaa neko sa mojim problemooom...pa pricaj mi kako, sta, gde, kadaaa?!
ja sam debela, ali nikad nisam imala problema sa pritiskom, uvek je bio oko 130/70 i to je bilo to... pre jedno 2 nedelje mi je onda lekarka videla da je povisen, pa mi je savetovala da kupim aparat i da ga pratim+dijeta tj neslano da jedem i slatko minimum... ja ga pratila bio oko 150/90 uvek i onda mi je prepisala Methyldopa, 1x ujutru, 1xuvece... eto i toga se ja sad pridrzavam... iako mi ne spada puno...
sve u svemu idem u sledecu subotu na pregled po prvi put kod lekara koji ce me i poroditi u Visegradskoj pa cu se sa njim dogovoriti sve sta i kako...
Ljubi ga i Maki![]()
![]()
Jooj ako je tako sa strijama onda sam ga ja nagrabusila...![]()

Opasno je ako se otvori
nedaj boze,pu,pu,mojoj snajki se to desilo,malo se iznervirala i otvorila se dva prsta,u 5mes do kraja je prelezala u bolnici sa podignutim ,nogama,i rodila je preslatku devojcicu od 3 500gr,evo sada ima 6god!Znaci svaka trudnoca je drugacija,i svako ima neki problem,ali ako se slusa doca sve bude u redu
Pozdrav i ljubimo vas 
Evo i mene malo...
Lose sam spavala, ali gde i ne bih...Imam dane i dane za spavanje...eh...
Kockice,
Al cu da ti zavidim na slicicama? Sad mi kaze drugarica da jedino Analife radi korektno 4D, a da se na mnoge ordinacije zale...tj.prodju kao sto sam ja...
Odlucila sam da ne zovem sad doktora nego da mu kazem na sledecoj kontroli, pa kako god...ne mogu da ocutim kad sam prevarena...
joj zao mi je sto ti nije uradio fotke kako treba ali na sledecem pregledu mu to reci, nemoj precutati!
tamaaan za fotkanje... 
Au, ja bolje da ti ne pricam kako je bilo.
al mi je pocelo oko 30te nedelje
i jela sam neslano, i malo vode, i posno, i sve kako mora....na kraju zaglavila u bolnicu....i ljekove pila....dzaba bilo....
a nista nisam osjecala.....pritisak skoci na 170/120 a ja se super osjecam
to sto tebi zvoni u usima je cini mi se dobro, makar znas na cemu si.....
opet se sve dobro zavrsilo.....sad mi glupo da ti kazem ne sekiraj se.....meni su to svo vrijeme ponavljali a kako da se ne sekiram????
bas cudno zar ne?!
a koliko pre termina su te porodili?!
ma ja necuuuu da zaglavim u bolnici pa to ti je... ako treba izdrzacemo evo jos 2 meseca i onda moze na carski ako bas bude potrebno...
eeeh kakve sve sekiracije sam prosla, ovo je jos i minimala...
ali hvala sto si podelila to iskustvo sa mnom! 
Ma strije su mi sad zadnja briga, samo da ovo zivi i zdravi preguramo...
Hvaja!!!![]()
bas me briga za sex, ionako volim u mraku

sex?
sta to bi sex?
jel se to jede???
meni je radjen carski dvije nedelje pred termin (sto uopste nije rano) al je bebac bio 2200 grama lagan.....nije rastao u stomaku.....sto je mozda najveci problem kod visokog pritiska.....tako da je vazno da ti rade UZ...da prate rast bebe.....
ma ni ja ga nisam imala ne pamtim
a ja biiiih... ali nemaaa... 
pa znaci oni ne rastu kako treba kad je pritisak takav...
sledeci UZ je sledece subote, tad cu sve znati pa vam sve javljam...