bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
Au..Pa jel mozes da zaspis izmedju tih ustajanja nocu? A ja mislila da ja idem cesto. Nocu idem jednom, retko dvaput...Ai kako brzo ovaj mali raste, pridruzicu ti se u trckaranju uskoro
Radis li Kegelove vezbe za jacanje karlicnih misica? Ja radim...to je obicno stiskanje misica ispod besike. Ukucaj na google, naci ces kako ide...Ja ih radim dok leskarim...Bitno je da se ne opuste...
Danas sam bas jela dostanekih pralina, a ujutro vadim krv...![]()
Ma zaspim kao bebica,ima noci kad mi zasmeta kad ustanem,posle se tako unervozim i nema sanse da zaspim skoro ali srecom je to retko !I ti ces uskoro kao ja

Neradim te vezbe,a cula sam da su dobre,trebalo bi,videcu

Nevalja slatko :nono: i nesmes vodu posle ponoci .
Ja nocu kad ustajem da piskim,obavezno pijem vodu i pravac kuhinja (srecom ne vuce me za hranom,slatko)pojedem nesto od voca,grozdje ili hladnu breskvu,ili jabuku,i bas mi prija,osvezi me;jer u poslednje vreme puno mi je vrucina,kazu normalno u trudnoci,spavam sa otvorenim prozorom,i bas prija.Eto odala sam vam moju tajnu!

ljubi ga majka!

valjda necu,znaci nema pravila,kad je beba spremna izacice.
. moja mama je medicinska sestra i kaze da imam odlicne vene a taj doktor je rekao da su bas lose, vise verujem svojoj mamici
tkacio:.Daleko im lepa kuca.
Kako prolaze sati sve vise...Svaki dan lupka i ujutro i kad jedem...Ne prodje vise od dva sata...Da li se i vama to desavalo?