Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao ljudi bre pa ne mogu da vas pratim! :hahaha: ispisaste oko 20ak strana dok mene nije bilo! :eek: evo ja sam u BGu kod mojih, ostajem jos danas ovde pa idem sutra ujutru kuci u Shabac... imam fotke nekih stvari koje smo Maki i ja dobile i kupile, krevetic sam u Becu nasla za 150 evra super krevet, bice ih na rasprodaji u Decembru jos jeftinije mozda pa ce mi mama kupiti... :ok: ja sam super, Maki bas lepo sutira i igra se u meni ljubi je mama :cmok: inace smo danas usli u 23.nedelju = 6 meseci po mojoj knjizi! :super: :klap: :heart: Linea Negra mi se baaas vidi, pupak jos malo pa u ravni sa stomak, mleko mi ponekad malo curka, ma haos koliko promena! :whistling: a ja lepo uzivam... iako sam malo premorena od silnog putovanja... u sustini reko samo na kratko da vam se javim, idem da se vidim sa kumom pa vam pisem sutra iz Shabca! :cmok: :heart:
VOLIMO VAS Maki i mama... :kiss:

P.S.: Upravo sam pricala sa dragim preko skype-a i gledao me na kameri i kaze da sam se prolepsala i da ne moze da me se nagleda... :rumenko:

Kockice,

Dobro nam dosla opet:)
Kao sto si rekla, mi se bas raspisale dok tebe nema...Eto, kad ti bude dosadno imas sta da radis dok sve iscitas;)

Nego, jesi li isla avionom? Po tvojoj prici Bec kao da je bas blizu Beograda:)
Bas si hrabra sa tolikom skitnjom posle svih onih problema na pocetku. Ali super sto to tako dobro podnosis.
Pozdrav za tebe i Marticu od mene i mog malenog (koji nadam se, nije vise naglavacke:confused:)

tanja

cestitamo ti. ova tema ce oduvek biti ziva, koliko je trudnica proslo kroz ovaj forum a koliko tek dolasze.

kockice

nadam se da ces nam pokazati slicice, kako ti je bilo u becu, gde si bila sta si radila?

Evo i mene:)
Rezultati urina su mi dobri,i urinokultura mi je sterilna :super::super: znaci nemam nikakvu urinarnu infekciju,sad sam mirnija,bolje sto sam proverila i to,A bebac neprestaje da me sutira,nemogu da idem da piskim i tad me lupka :hahaha::hahaha: a da ,u toalet idem na svakih 10min,bas osecam da je otezao bebac :mrgreen: ljubi ga majka!
A da,da vam se pohvalim,sestra mi bila kod ginekol,sad je u 10ned i 5dana,bebac je napredan,ima 5cm,ljubi ga tetka :cmok::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Tanja javi nam rezultate,kolika ti je beta?:bye:

Margo,

Kako je bilo u setnji?Jer si nasla nesto zanimljivo za bebca?Znam da ne kupujes jos ali te pitam onako ,nesto interesantno jer ima?

Poslednja izmena:
Поздрав свима...
Ја данас била у породилишту, прегледали ме и рекли да дођем сутра на контролу... И тако недељу дана, ако се ово мало не смисли да изађе раније...
Како су били слатки мали бате који чекају још мање бате које требају да изађу... Медићи мали... И мој драги се разнежио сав:)
Пољубац за све:)

Samo ti slusaj doktore,bebac zna kad treba da izadje,nebrini,javi sta su ti rekli na kontroli sutra :kiss::kiss::kiss:

super da ti je sve ok, ja nikad ne znam valjda bi mi rekli, oni uzmu moj urin i nista posle ne znam, mada tako kod njih ide ako je sve ok nista ti ne kazu.
u sledeci petak imam zakazano vadjenje krvi, to kao mora, to vadjenje traje dva sata, ja ima tamo jedno minimum 5 puta da se onesvestim, cula sam da se popije nesto slatko pa se vadi krv i tako tri puta, na sta ce mi ruke izledati, bicu ko narkoman

super da ti je sve ok, ja nikad ne znam valjda bi mi rekli, oni uzmu moj urin i nista posle ne znam, mada tako kod njih ide ako je sve ok nista ti ne kazu.
u sledeci petak imam zakazano vadjenje krvi, to kao mora, to vadjenje traje dva sata, ja ima tamo jedno minimum 5 puta da se onesvestim, cula sam da se popije nesto slatko pa se vadi krv i tako tri puta, na sta ce mi ruke izledati, bicu ko narkoman

Kakvo je to vadjenje :sad2: :eek: 2h?Sta tu proveravaju?
Kako se ti osecas?Jer je bolja situacija sa tvojim dragim?

тина, колико знам такво вађење има везе са шећером, је л' ти шећер нормалан? Само се смири...
е, и да поздравим нове труднице, сва сам била смушена данас (што и није чудо после наших здравствених институција:) )
пољубац за све:)

uh jeste naterala sam ga da zivne, ali pitanje koliko ce to da traje. inace meni je super, danas sam malo setala sama za divno cudo onako brzim tempom do jednog soping centra i osetila sam ono probadanje sa strane, znas ono kad nemas kondicije, e a zamisli da ti se to desi od setnje, morala sam dobro da usporim vukla sam se ko bakica.

pa na uputu pise na nemackom, ali kao nesto grav, pa crveni bb, neki hbs, toxo, i neki jos ogtt. hehe ko ce tu znati ali nesto je u vezi sa secerom, proveravace mi secer, zato popijem nesto slatko pa mi onda vade krv. mislim da mi nece biti problem da popijem to, sta god da je slatko kod mene prolazi

тина, колико знам такво вађење има везе са шећером, је л' ти шећер нормалан? Само се смири...
е, и да поздравим нове труднице, сва сам била смушена данас (што и није чудо после наших здравствених институција:) )
пољубац за све:)

a ti se nisi porodila, hhehe, pa kad ces? ne pise vise da cekas, da nisi vec odustala:)?

једна моја колегиница је прошла кроз то... ваљда ваде 3 пута на два сата или тако нешто и онда мере брзину којом се разлаже... надам се да ће све бити ок!

a kada ti je termin negde sam procitala ali ne mogu opet da trazim, znam da si blizu? kakva ti je trudnoca bila do sada, koliko si kg dobila? bice tvojoj bebi lepse napolju samo to ona bas i ne zna da zna odmah bi izletela.
mene su juce meirili imam 62 ugojila sam se 7 kg nije strasno ali zanima me kako ce to ici do kraja

па данас ми био термин:)
али су ми рекли да је све ок (додуше, целу трудноћу нисам ни осетила, умарам се тек задњих пар дана:) ), сутра поново на контролу... јесам набила мало више килограма (18), али нисам могла тотално избацити слано:( и све је у стомаку, тако да изгледа као лопта:)

hehe, sad ces ti, mozda se od sutra ne budes javljala jedno vreme. moja drugarica se ugojila 17 kg. pre trudnoce je izledala super a sada je jos bolja i mrsavija. tako da bitno je da nije 35 kg, kod svakog je drugacije bas zato sto se tecnost kod nekog vise zadrzava i mnogo jos faktora

Bonzit,

Super za rezultate. Je li stvarno ides na 10min da piskis? Ja idem na svakih sat vremena sad, pa mi je i to cesto. Cini mi se tek sam bila, a ono opet...
Imas li negde sliku te kadice koja ti izgleda prakticna?

uh jeste naterala sam ga da zivne, ali pitanje koliko ce to da traje. inace meni je super, danas sam malo setala sama za divno cudo onako brzim tempom do jednog soping centra i osetila sam ono probadanje sa strane, znas ono kad nemas kondicije, e a zamisli da ti se to desi od setnje, morala sam dobro da usporim vukla sam se ko bakica.

pa na uputu pise na nemackom, ali kao nesto grav, pa crveni bb, neki hbs, toxo, i neki jos ogtt. hehe ko ce tu znati ali nesto je u vezi sa secerom, proveravace mi secer, zato popijem nesto slatko pa mi onda vade krv. mislim da mi nece biti problem da popijem to, sta god da je slatko kod mene prolazi

Uf nebi da te prepadam al to sto ces da pijes je cista glukoza,i naravno uzimas je na prazan stomak!!.ja obozavam slatko al ovo brate nije bilo nimalo ukusno....bljak... kad se sjetim i sad mi se povraca...kad to popijes bebac pocne da sutira samo tako...taj nalaz se radi zato sto su istrazivanja pokazala da dosta trudnica pati od gestacijalnog dijabetisa koji moze da dovede do povisenog pritiska trudnice(sto nije pozeljno),da beba bude velika i samim tim da bude tezi porod itd.
Sretno

Smiki,
Pitanje nije glupo...

Ne smes Ciprocinal nikako! Sad sam proverila sa drugaricom, lekarom opste prakse. Odmah prekini sa uzimanjem i sutra idi kod ginekologa da vidis sta dalje...Jel zeljena trudnoca u pitanju? Kolika ti je koncetracija bakterija-ESERIHIJA KOLI (tako se cita)?

Puno srece ti zelim i javi kako je bilo.

ja zelim bebu,ali neznam...:sad2:koncentracija mi je vise od milion...bojim se da se kasnije ne odrazi na bebu i da ceo zivot pati....

Bonzit,

Super za rezultate. Je li stvarno ides na 10min da piskis? Ja idem na svakih sat vremena sad, pa mi je i to cesto. Cini mi se tek sam bila, a ono opet...
Imas li negde sliku te kadice koja ti izgleda prakticna?

Danju da,svakih 10min,a nocu na svakih sat vremena,nekad na dva,osecam da je beba otezala i pritiska bas besiku i imam gasove puno :rumenko: valjda je to normalno,beba pritiska creva :think:raste mamino zlato :cmok:
Slicicu cu sutra staviti!

Au..Pa jel mozes da zaspis izmedju tih ustajanja nocu? A ja mislila da ja idem cesto. Nocu idem jednom, retko dvaput...Ai kako brzo ovaj mali raste, pridruzicu ti se u trckaranju uskoro:)
Radis li Kegelove vezbe za jacanje karlicnih misica? Ja radim...to je obicno stiskanje misica ispod besike. Ukucaj na google, naci ces kako ide...Ja ih radim dok leskarim...Bitno je da se ne opuste...

Danas sam bas jela dostanekih pralina, a ujutro vadim krv...:whistling:

Au..Pa jel mozes da zaspis izmedju tih ustajanja nocu? A ja mislila da ja idem cesto. Nocu idem jednom, retko dvaput...Ai kako brzo ovaj mali raste, pridruzicu ti se u trckaranju uskoro:)
Radis li Kegelove vezbe za jacanje karlicnih misica? Ja radim...to je obicno stiskanje misica ispod besike. Ukucaj na google, naci ces kako ide...Ja ih radim dok leskarim...Bitno je da se ne opuste...

Danas sam bas jela dosta nekih pralina, a ujutro vadim krv...:whistling:

Obavezno povedi muza sa sobom! Ja sam isla sama i kad sam popila taj "slatki" sokic,otisla sam u wc i onesvjestila se a kad sam dosla sebi sve ispovracala u umivaonik! E sad, u laboru su se cudili sto sam sve ispovracala i htjeli su da ponovo to popijem! E onda je meni pukao film i kad sam im rekla da sam 5 mj. trudna,da je 45 stepeni u cekaonici (bio je jul),da je vec 10 sati a ja nista nisam jela od prethodne veceri (a redovno sam doruckovala svako jutro u 7) i da necu ponovo to da pijem samo su rekli "pa ne vidi se da ste TOLIKO trudni po vasem stomaku". Ej kad nisam poludila! Ja inace obavezno padam u nesvijest kad mi vade krv a tad su mi izvadili cetiri velike flasice! Dobro...pretjerujem....meni su izgledale OGROMNE a toliko se normalno vadi krvi trudnicama.Zato Tina nemoj da ides sama,evo ako ti muz radi ici cu ja sa tobom!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back