Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad je oprema ya bebe u pitanju ima stvari da ti mozak stane! Samo sve što kupujete prvo dooobrooo razmislite da li vam to treba stvarno i koliko vam je funkcionalno! Npr. mm i ja smo se debelo prešli za kolica! Naime, jakosu udobna za bebca, imaju ogromnu korpu ispod, ali su zato jako teška i glomazna priliko sklapanja! Najbolja su ona koja se sklapaju kao kišobran kolica! Mi smo se svaki put posvađali kad smo išli kegde kolima i njih je trebalo smestiti u ista! U gepek stanu kolica i ništa više! :dash:

Ja sam se snadbela sa garderobom za mene...Tj. sa pantalonama...Gore uvek nesto moze da se iskombinuje...Kupila sam i jedan trudnicki dux za kasnije...

Taman sam uskoro mislila da malo krenem po radnjama za bebe, al mi dr ne da..:(
Ali moracu malo da se iskradem...Imam za nesto manje od mesed dana opet UZ, pa cu posle toga, ako budem smela.\\Bas mi se cesto piski, ovaj malisa mi pritiska besiku jer je nisko...Sta li ce posle da mi radi?:think:

Cao drustvo, bas vredne danas. Drago mi je vidim da se ekipica polako siri - ko kaze da je natalitet mali :mrgreen:
Ja sam sama sebi napravila trudnicke farmerice - odsekla sam deo koji dodje na stomak sa nekih starih farki sa pokvarenim zipom, i tu zasila parce rastegljivog materijala - i eto, za 100 din imam prave trudnicke Leviske. :hahaha:

:Lazycat,

svaka cast za kreativnost:) Ja sam juce na ulici kupila rastegljive somotkse pantalone sa elasticnim delom na pojasu za 800din! :super: Odlicen su i moci cu da ih nosim verovatno i u sednom mesecu...sad bas nemam tacno predstavu kolika cu biti posle:lol:

nisu meni problem pantalone sad vec imam jedno 5 -6 pari trudnickih sto kupljenih sto sivenih.......tunike kupujem u obicnim radnjama ima veliki izbor .........dukseve jos mogu da nategnem ali jakne i kaputici su mi problem neke mogu da nosim jos malo a ide zima......vec smo veliki.......

Cao drustvo, bas vredne danas. Drago mi je vidim da se ekipica polako siri - ko kaze da je natalitet mali :mrgreen:
Ja sam sama sebi napravila trudnicke farmerice - odsekla sam deo koji dodje na stomak sa nekih starih farki sa pokvarenim zipom, i tu zasila parce rastegljivog materijala - i eto, za 100 din imam prave trudnicke Leviske. :hahaha:

stavi iznad pojasa do ispod grudi parce rastegljivog materijala da grejes stomak....ide zima.......

stvarno ne znam za novi sad........
mozes da sijes pantalone jednostavni su krojevi samo je bitno da su bez slica na navlacenje da su vece i da imaju taj deo da ti pokriva stomak.......ako ne znas da sijes odnesi kod krojaca......imas pantalone kakve hoces......

Poslednja izmena:
Lazy,
Ove sto sam kupila na ulici nisu trudnicke, ali su tako skrojene da mogu da ih nose i trudnice. Inace, u Beograd su pantalone za trudnice od 2500-3500. Ako imas nekog da ti posalje...

Malamargo,
I ja sam razmisljala da ce nama "zimskim" trudnicama biti od garderobe jedini problem jakne. Ni ja ne verujem da cu posle sedmog meseca moci moju da zakopcam. Mada nisam nigde videla zimske jakne za trudnice. Ako nadjes nesto, javi gde...

ja vec imam problem sa jaknama....sve su uske....ne trazim bas za trudnice nego nesto sto moze da posluzi......razmisljam da sasijem kaputic sa kimono preklopom i vezivanjem na ledjima........ako nadjem nesto javljam........

Upravo sam na RTSu gledala porodjaj, carski rez sa spinalnom anestezijom! Rodio se presladak decacic, meni suze krenule, a vidim majka nista:)
To je ona emisija Vreme je za bebe. Onda ukapiram da joj je to peto dete!
Kakva li cu biti kad vidim moje?:heart:

Поздрав свима...
Ја данас била у породилишту, прегледали ме и рекли да дођем сутра на контролу... И тако недељу дана, ако се ово мало не смисли да изађе раније...
Како су били слатки мали бате који чекају још мање бате које требају да изађу... Медићи мали... И мој драги се разнежио сав:)
Пољубац за све:)

Ni meni nije bilo jasno sto se ljudi prijavljuju i onda mi neko rece da dobiju pare...Zato se prijavljuju iz nekih zabiti sa coporom dece...Ali meni je bilo zanimljivo da vidim kako to ustvari izgleda...mada naravno ne snimaju sve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back