Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej, sada sam se setila priča dve različite žene koje se ne poznaju. Obe su imale jača ili slabija krvarenja skoro tokom cele trudnoće, lekari bili zbunjeni, UZ super, one preplašene pa su ipak rodile zdravu i pravu decu. Ne znači da treba zaboraviti na mere opreza, samo se malo više opusti...

e da se i ja javim posle duzeg vremena,juce smo bili na kontroli i mnoooooooooooooogo se obradovali ,imacemo JOS JEDNU DEVOJCICU :)

Blago tebi. Ja se još uvek mislim da li da tražim da mi kažu pol. Moja ćera bi to želala da zna. Ja toliko želim da opet bude devojčica da počinjem da se plašim svoje reakcije ako ne bude. Baš sam umislila da je opet curica. Moraću na UZ mada nikada nisam mogla ni da pretpostavim da ću tražiti da mi kažu pol deteta.

Ej, sada sam se setila priča dve različite žene koje se ne poznaju. Obe su imale jača ili slabija krvarenja skoro tokom cele trudnoće, lekari bili zbunjeni, UZ super, one preplašene pa su ipak rodile zdravu i pravu decu. Ne znači da treba zaboraviti na mere opreza, samo se malo više opusti...

Ajoj Jovanca lako je to reci... ja sam opustena koliko mogu biti... ali opet non stop pipkam gace... sumnja, oprez i strah uvek tu negde ispod osmeha i lakih reci... :sad2:
Delimicno sam navikla ali se opet bojim samo da ne izgubim bebu... znam samo da kad sam procitala negde da je sveza krv manje alarmantna od bele, sivkaste ili braon, malo sam se smirila... ali krvarenje je krvarenje... :sad2:

Blago tebi. Ja se još uvek mislim da li da tražim da mi kažu pol. Moja ćera bi to želala da zna. Ja toliko želim da opet bude devojčica da počinjem da se plašim svoje reakcije ako ne bude. Baš sam umislila da je opet curica. Moraću na UZ mada nikada nisam mogla ni da pretpostavim da ću tražiti da mi kažu pol deteta.

Jaooooj pa sto neces da saznaaaas... evo mene vec zanima!!! :mrgreen: :heart:

:)
i ja sam BAS ZELELA ponovo devojcicu,a sto rece kockica,kako bre mozes da izdrzis da ne pitas sta je ? :)

Ja je samo prvi mesec nisam nosila u marami,jer sam jednom probala,pa mi se ucinilo da je neudobno, pa sam odustala,onda sam shvatila da nisam postavila bebca kako treba i kad sam to posle mesec dana provalila,ona nije izlazila iz marame :)
svidece ti se sigurno,po meni to je NAJFANTASTIČNIJA stvar na svetu

:)
i ja sam BAS ZELELA ponovo devojcicu,a sto rece kockica,kako bre mozes da izdrzis da ne pitas sta je ? :)

Želje su želje, ali pretpostavljam da na moje ponašanje ima uticaja i vaspitanje. U mojoj porodici i bližoj familiji uvek je bilo svejedno kog pola će biti dete. Da ne pominjem koliko je i moj muž neutralan po tom pitanju. Čak i moj deda po ocu i ako je imao tri sina od dve žene nikada nije prežalio ćerkicu koja je umrla kao beba.
Ma neka bude šta bude, volećemo je i maziti i paziti i zvaćemo je....
Moja ćera ide samnom na UZ i pitala je lekara šta će biti, tada nije moglo da se vidi i obećao joj je da će joj šapnuti na uvo narednog puta ''da samo ona zna'' pošto ja ne bih da znam. Sve mi se čini da će to biti javna tajna. Vodila sam je i na utvrđivanje trudnoće pa je posle išla po gradu i koga god bi sreli svima je pričala da mama ima bebu u stomaku, čak i konobarima u kafiću.

Želje su želje, ali pretpostavljam da na moje ponašanje ima uticaja i vaspitanje. U mojoj porodici i bližoj familiji uvek je bilo svejedno kog pola će biti dete. Da ne pominjem koliko je i moj muž neutralan po tom pitanju. Čak i moj deda po ocu i ako je imao tri sina od dve žene nikada nije prežalio ćerkicu koja je umrla kao beba.
Ma neka bude šta bude, volećemo je i maziti i paziti i zvaćemo je....
Moja ćera ide samnom na UZ i pitala je lekara šta će biti, tada nije moglo da se vidi i obećao joj je da će joj šapnuti na uvo narednog puta ''da samo ona zna'' pošto ja ne bih da znam. Sve mi se čini da će to biti javna tajna. Vodila sam je i na utvrđivanje trudnoće pa je posle išla po gradu i koga god bi sreli svima je pričala da mama ima bebu u stomaku, čak i konobarima u kafiću.

Jaooo slatkis mamin!!! hehehe :heart: pa sta si ocekivala da cuti?! :eek: :mrgreen: eh pa ni ja ne bih cutala... Ne znam prvo dete u mojoj glavi je uvek vezano za iscekivanje, malo straha nepoznatog... ne planiram ni ja da se zaustavim na 1 detetu i verujem da ce se Kockica isto tako radovati bati ili seki... Jeeeeej! :klap: <--- pustite lujku vec razmislja o drugoj bebi a ni prva jos nije izasla :mrgreen:

Da se pohvalim, bila sam juce kod doktora i trudna sam:klap:
Ne mogu da verujem, ovog meseca sam radila test i bio je negativan...test je pogresio, test je pogresio:klap:
Za sada je sve ok, jos se ne cuje srcana radnja jer je mogo rano...sada sam u petoj nedelji...
Eto ja samo da se prijavim i da vam se pridruzim:klap::super:

Ne mogu da verujem, ovog meseca sam radila test i bio je negativan...test je pogresio, test je pogresio:klap:
Za sada je sve ok, jos se ne cuje srcana radnja jer je mogo rano...sada sam u petoj nedelji...

ennuška srce vidiš da se strpljenje isplatilo...ma ida da bude suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper sa ovom trudnoćom i Ogiju podariš batu ili seku...jao što sam srećna zbog tebe prvenstveno,znam koliko ste radili na ovoj bebi...:heart::heart::heart:

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!!!!!! :klap: :klap: :klap: :heart: :heart: :heart: ups rasplakah se... :sad2: elem presrecna saaaam za teebbbeee!!! :sad2: :heart: :cmok: ma mozda test i nije pogresio nego si ga prerano uradila... svasta moze biti! Ali jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej... :heart: :heart: :heart:

ennuška srce vidiš da se strpljenje isplatilo...ma ida da bude suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper sa ovom trudnoćom i Ogiju podariš batu ili seku...jao što sam srećna zbog tebe prvenstveno,znam koliko ste radili na ovoj bebi...:heart::heart::heart:

Zia, bas ti hvala, jesmo bas radili, pila sam i razne hormone, i kada sam odlucila da se malo odmorim i ne uzimam te hormone mesec-dva, desilo se...sad samo da sve bude ok, i eto Ogiju drustvo...:klap:

Zia, bas ti hvala, jesmo bas radili, pila sam i razne hormone, i kada sam odlucila da se malo odmorim i ne uzimam te hormone mesec-dva, desilo se...sad samo da sve bude ok, i eto Ogiju drustvo...:klap:

samo napred....sve se isplatilo...jel se sećaš da smo davno pričale,da kada dođe opuštenicija veća je i verovatnoća za trudnoću...jaoj što sam srećna zbog vas:super::vatromet::orkestar:

Jupiiiiiiii,jos jedna bebuska:klap::klap::klap:
Ljubim te buduca mamice na kvadrat.:kiss:
ziveliiiiiiiiiii al sam casom mlekca:pivce:

:super::super::super:
diiiiiiiiiiiiiiiiivno
cestitamoooooooo :)
dobrodosla ponovo u klub :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back