Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kockice,
Izgleda je doslo vreme sad da ja tebe tesim...

Ne brini, sutra ce da ti se vrati malo ugruvani muzic, pa ces da ga mazis i pazis:)

Verujem da ti nije lako tamo samoj, ali jos malo pa stizes u ovu nasu, jos blesaviju zemlju;)

Enna, srecno sa testom, javi rezultat...Vidis kako je ovo leto plodno:cmok:

Kockice,

Ne brini, sutra ce da ti se vrati malo ugruvani muzic, pa ces da ga mazis i pazis:)

Verujem da ti nije lako tamo samoj, ali jos malo pa stizes u ovu nasu, jos blesaviju zemlju;)

Hvala zenska... :heart: evo ga muzic pored mene, sad cu i ja na lalkanje... a eto mene za 10 dana u zemlji Srbiji! :mrgreen: cmoook za tebe i hvala ti jos jednom! :cmok: :heart:

Ahem ne... to je bila moja zlaaa sestra bliznakinja... :mrgreen: :hahaha:
Elem evo spavala sam ko prava, sad ustadoh, a vec je podne :eek: :eek: :eek:
Muzic je dobro, kad sam ustala sedeo je za kompom, znaci da je dobro! :rotf:
Ja sam danas supeeer raspolozena, stomak ne boli, glava ne boli, jedu mi se neki slatkisi i takoooo... za 5 dana pregled kod kosooke doktorke! Jedva cekam! :super: :klap:
LJUBIMO VAS I VOLIMO SVE!!! :cmok: :heart:

Kockice,

Enna, srecno sa testom, javi rezultat...Vidis kako je ovo leto plodno:cmok:

Za mene ne:sad2:, jedna crtica:sad2:...nego, kada si ti uradila test prvi put? Ja 10dana posle plodnih dana...

Ne daj se Gorane,
Ne daj se Kockicin Gorane...
Opet ne znam dalje :( ali bice to sve ok :super: samo opusteno

Nego kakva mi se bruka desila juce :rumenko: Uspanicim se ja kako me strasno jako boli stomak ... strasno, strasno ... vrh panike ... :aaa: nesto sigurno nije u redu :sad2: I onda na prilicno bucan i nimalo mirisljav nacin skapiram da me u stvari muce gasovi :shock::stink::shock:

Kad sam ja bila drugi mesec trudnoce,probudi me nenormalan bol u donjem delu stomaka,i jedva se nekako izvucem iz kreveta da odem do wc da proverim da nema mozda krvi na gacicama,nisam muza budila,reko da ne alarmiram dzabe,i sve vreme do wc-a sam molila Boga da nisam pobacila,bas sam se bila uplasila.I nije bilo krvi,pa reko ajde da piskim,i kad sam zavrsila,prestao me i stomak boleti.To mi se ustvari besika prepunila i pocela da pritiska matericu,strasno boli.

Moze li neka mlada mama da mi kaze da li je imala koristi od vezbi za trudnice?
Sada sam u 29.nedelji i vec bi trebalo da pocnem sa vezbama..
Gde ste isle i kakva su vam iskustva?
Hvala! :)

Ne znam u kom si gradu, ja sam u Beogradu isla u DZ Zvezdara i fenomenalni su...inace pripadam Vozdovcu ali taj DZ je katastrofa...znaci mozes da ides u bilo koji dom zdravlja koji organizuje vezbe nema veze kojoj opstini pripadas...

Ne znam u kom si gradu, ja sam u Beogradu isla u DZ Zvezdara i fenomenalni su...inace pripadam Vozdovcu ali taj DZ je katastrofa...znaci mozes da ides u bilo koji dom zdravlja koji organizuje vezbe nema veze kojoj opstini pripadas...

Pripadam Domu zdravlja na Vozdovcu, ali zivim na NBGu. Ovde su svi na odmoru do 18. avgusta, a u Sumicama do 1.septembra.
Ostaje mi samo Narodni front, zvala sam ih, imaju tri puta dnevno, u 8, 12 i 15h.
Znam da mi treba i uput i saglasnost ginekologa..

Vise me je zanimalo kakva su vasa iskustva, da li treba ici, da li zaista ici 2 puta nedeljno..
Hvala!

Pripadam Domu zdravlja na Vozdovcu, ali zivim na NBGu. Ovde su svi na odmoru do 18. avgusta, a u Sumicama do 1.septembra.
Ostaje mi samo Narodni front, zvala sam ih, imaju tri puta dnevno, u 8, 12 i 15h.
Znam da mi treba i uput i saglasnost ginekologa..

Vise me je zanimalo kakva su vasa iskustva, da li treba ici, da li zaista ici 2 puta nedeljno..
Hvala!

Tako je bilo i samnom, i ja sam negde u avgustu krenula na vezbe i svi zivi su bili na odmorima...Meni su te vezbe mnogo pomogle, prosto znas sta te ocekuje...kod nas je bio obicaj da u 8mesecu ides jednom nedeljno a u devetom dva puta...

Hvala ti puno!
Videcu da se nekako organizujem pa da idem u Narodni front (malo me mrzi po toj vrucini tako rano ujutru, ali za bebca sve :heart:)

Ne savetuju ljudi dzaba da treba ici. Nego je mene porazila cinjenica da ako si u poslednjem trimestru u sred leta, moras da se snalazis.. Zena mi je u Sumicama rekla da posto oni rade tek od 1. septembra, a ja sam 7. mesec, mogu doci onda pa da se "malo brze informisem"?! Sta reci..

U svakom slucaju, hvala! :bye:

Hvala ti puno!
Videcu da se nekako organizujem pa da idem u Narodni front (malo me mrzi po toj vrucini tako rano ujutru, ali za bebca sve :heart:)

Ne savetuju ljudi dzaba da treba ici. Nego je mene porazila cinjenica da ako si u poslednjem trimestru u sred leta, moras da se snalazis.. Zena mi je u Sumicama rekla da posto oni rade tek od 1. septembra, a ja sam 7. mesec, mogu doci onda pa da se "malo brze informisem"?! Sta reci..

Kako ti je zgodnije, samo da znas da u DZ Zvezdara imaju vezbe i pre i posle podne, jedna sestra radi pre jedna posle podne pa se menjaju svake nedelje tako da kada krenes kod jedne ne treba da menjas, pa ides jedne nedelje pre jedne posle podne(kao u skoli;)) inace su fenomenalni, a ja mislim da ti se i tramvaj 7 okrece gore na uglu Ustanicke i Bul.K.Aleksandra, i prolazi pored Cvetkove pijace preko puta koje je i DZ Zvezdara...kako ti je zgodnije, al ja se ne bih "zavlacila" u grad, stalno su neke guzve..

I mene su u DZ Sumice gadno nasankali...ja sam se javila njima(posto su mi njblizi) jos u prolece da se "prijavim"...ona me je stavila na neku listu cekanja:roll:, sa objasnjenje da nisu jos krenule trudnice sa terminom u septembru(a ja mislila da krenem ranije zbog vrucina), kao zvace me u junu-julu...kako je odmakao jun ja zovem da vidim sta se desava, a ona zvace me u julu...ponovo zovem u julu na sta ce ona "Ja sam ceo avgust na odmoru i nema vezbi", na sta cu ja, "Sta cemo mi trudnice kojima je termin u septembru da radimo?" na sta ce ona "Pa boze tolike zene su se porodile bez priprema pa ce te i vi!":otkacio::otkacio::otkacio: Kada je nisam ubila, zovem od aprila ni jednom mi ne kaze sta se desava leti i jos kada me zjb. umesto da me uputi tamo gde rade ona kaze "Pa boze tolike zene su se porodile bez priprema pa ce te i vi!":otkacio::otkacio::otkacio: ... Tada sam slucajno okrenula DZ Zvezdara i stvarno su ljubazne i prezadovoljna sam tim vezbama a za DZ Sumice 3X UA!!!

Hvala ti puno!

Eh i ja bih volela da idem na ove vezbe za trudnice, tj u skolicu ali trazila sam preko neta, izgleda da toga u Shabcu nema... :sad2:

Hvala ti puno!

moja drugarica je ishla u zvezdaru.
bila je prezadovoljna.
krenula je u osmom mesecu, i koliko sam shvatila, nije zakasnila. :D

inache, moja dr (koja mi je vodila trudnocu do 8og meseca) radi u dz vozzdovac... i odlichna je. :D

Još si tu? ;) Dokle više, samo se zezaš ;)
Sjajno što je sve u redu, samo još bolovi da počnu :) hihihihi
Pozdrav i sve najbolje... znaš pol bebe?

samo se zezam?!
samo se zezam!?

ako zezanje podrazumeva podjednako veliku zzelju za seksom, porodjajem i "daj da zavrshimo s ovim vec jednom", onda se fantastichno zaebavam! :D

znam pol.
bice dechak.

javicu se kad zavrshim sa svim.
necu vishe da vas smaram.

Kakva je kod nas situacija sa otvaranje trudnickog bolovanja? Da li mogu da odem npr. u trecem mesecu i trazim da otvore ili zatezu ako je sve u redu?

U mojoj firmi je dosta stresno...a imam i 34 godine, ne bih da se zezam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back