malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
jel moze neko da mi objasni kako se radi NT test? Sve sto nalazim je da se meri tecnost ispod bebinog vrata i da je to UZ......kakav je vaginalni ili obicni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel moze neko da mi objasni kako se radi NT test? Sve sto nalazim je da se meri tecnost ispod bebinog vrata i da je to UZ......kakav je vaginalni ili obicni?
hvala....znaci nista strasno....

<----- klik ovde obaveznoo!!!!
Doblo vece dlaga Clbijo!
Ja cam Kockica i uplavo cam ce vlatila od cika doce... ja cam jedna malaaaa i zdlavaaaa beba koja svoju mamu zna da muci, ali ja to iz jubavi vadim...![]()
pocto cam htela mamicu da iznenadim ja cam, kad je ona bila kod nekog doce koji me je pokazivao na vejikooom eklanu, klenula da ce mdam jakooo i jakoooo i nogicama i lukicama i obladovala cam mamu punoooo...
![]()
![]()
Hvaja cto cvi blinete o meni!
Vaca Kockica![]()

Citala sam negde da je u trudnoci dobro piti caj od lista maline. Jel zna neko nesto o tome, i jel zna neko gde ima da se kupi u Novom Sadu? Nije valjda da cu morati sama da ga berem![]()

Da li se u 10.nedelji uopste nesto bitno vidi ili je to fora da bi dosao opet kod njih?
Jel se radi preko stomaka UZ?
. Naravno pojaca ti i ton da cujes kako radi srculence
. Idi obavezno!Taj Uz je u principu vaginalni. Ja nisam htela pa je radjen ovako, redovno. Naravno da se sestra ensto drndala ali je dr koji je radio bio stvarno ok i oladio je i uradio kako sam ja htela.Vidi se super, mada je verovatno vaginalno i bolje. To je u stvari bilo prvi put da sam videla beb kako se vrti i pravi salto na sve strane. Naravno pojaca ti i ton da cujes kako radi srculence
. Idi obavezno!
Ja mislim da je ovo potpuno netacnoKoliko me krhko pamcenje iz trudnickih dana sluzi, caj od lista maline pravi kontrakcije i moze da izazove prevremen porodjaj,i nikako ne treba da se pije u trudnoci. Dobro se raspitaj i proveri
![]()
sutra cu da vidim....mene brinu i rezultati...u svakom slucaju hvala.....
A sto te brinu rezultati?
koliko sam shvatila to je procena verovatnoce i da cesto grese......
to su verovatno moji tripovi.....
valjda zbog raznih stvari koje su mi se desavale ne mogu bas da se opustim.......
ne znam nikoga ali sam nasla na nekim forumima.....
13 nedelja i 4 dana......
ma ja sam super..... pre ove trudnoce imala sam jedan spontani i jedan mrtav plod....sad sam imala dva hematoma i svaki drugi dan krvarim......panika je na minimumu.....trudim se da mislim da ce sve da bude ok......
danas u 14:40 idem na NT pa me je trenutno hvata panika.....

ne znam da li sam na pravom podforumu, ali u svakom slucaju neka moderator premesti temu na pravi podforum ako sam omanuo
elem...
zena mi je trudna skoro 3 meseca. Zaposlena je kod privatnika godinu dana od cega je prijavljena poslednja 3 meseca. Nije prijavljena za stalno vec je prijavljuje na po 3 meseca. Sledeca "prijava" joj istice 1.9. do kada je ona otprilike i planirala raditi jer je vec jednu trudnocu izgubila i sada smo jednostavno receno preoprezni.
Planiramo da pitamo gazdu da je prijavi za stalno pa da ona odmah uzme bolovanje i da sve troskove koje bi gazda imao mi snosimo, prijatelj mi je rekao da u takvom slucaju gazda treba da plati samo platu u prvom mesecu koju mi ne bismo ni uzeli. Da li je tu gazda na ikakvom gubitku, tj ko kasnije placa doprinose i platu ,drzava ili gazda?
Kako sve ovo funkcionise? Zna li neko iz svog iskustva da posavetuje koja solucija bi bila najbolja?
U slucaju da zenin gazda ne pristane da je prijavi za stalno da li smo jednostavno osudjeni na to da smo bez primanja sa njene strane skoro 2 godine?
Hvala unapred, svaki savet bice koristan