Кутак за носталгичаре

@Seksi Gospodin

ok a kako nalaziš podigni-spusti poslove
da li samo podobni ili oni koje drugi gotive, nisu svi partijski nego i ekipe generalno
ili su samo pametni
podigni-spusti poslovi se lako nalaze jer su tu uvek otvoreni oglasi
Jug Srbije i Bosanci izbegavaju takve firme po Beogradu, mada ima izuzetaka.
Pa opet, šefčići i poslovodje, zabrinuti za svoje pozicije izborene šlihtanjem, brzo uvide da "ne pripadam miljeu"
Moji me neće - njihovi me ne prihvataju, o tugo jesenja...
No vratimo se na temu...sigrice koje smo voleli...

Poslednja izmena:

Rick Dangerous 1, 2 i 2½ nikad izbačen u potpunosti na tržište.
Jedna od težih platformi, zahtevali su se refleksi za logičke smicalice ali i skrivene zamke.

Ipak, niko nije nadmašio Capcom-ov Ghosts'N Goblins po težini...
MAME emulator automata na žetone je ublažio trošak, pošto je tu ceo ROM igre naravno da su cake za "beskonačno vreme" i žickanje "života" radile u potpunosti. Čike iz automat klubova su umele da glume nestanak struje kad bi videle "šta radimo", a sad KO je doneo foru sa zapada i raširio medj igrački narod ostaje misterija. Verzije za kućne računare su ipak bile bleda kopija...ali opet nesnosno teška...

IMG_20210213_161117824.jpg

,,,sećate se,,,))),,,

Pogledajte prilog 865801
,,,ko još igra ove karte,,,ovo se ne igra online nego svako nosi svoj špil pa kom oboje kom opanci,,,)))
,,,u plakaru je ceo jedan stojadin u vidu špilova,,,
Играо сам ову карташку игру бап бап давно. Сада сам заборавио правила јер сам играо Hearthstone и GWENT.

Играо сам ову карташку игру бап бап давно. Сада сам заборавио правила јер сам играо Hearthstone и GWENT.
,,,nije bap bap , nego video igra samo sa kartama , svaka karta ima svoje značenje i namenu , u smislu koliko života , magije , brzinu , oduzimanje protivniku sve nešto i njegovo blokiranje ,,,
,,,a potrebne su i šeme na podlozi u smislu terena i objekata , naizgled jednostavno ali ove su igre čista životna filozofija,,,ima mali milion opcije u kartama , u većini slučajeva igraju zanesenjaci i logičari ,,,malo zeznuto na turnirima pa kad se pojavi neki klinac sa jakim špilom i kome klikeri rade 300 na sat postaje veoma uzbudljivo,,,

Back