- Poruka
- 509
samomama:Moji nisu htjeli ni cuclu ni flasicu,stariji je malo sisao palac, dojili su obojica skoro 2g,iako sam radila,sve se moze kad se hoce,adaptirano mlijeko nisu nikad pili,vjerovali ili ne,nikad nisam napravila flasicu sa adaptiranim. Sokove su pili,kao i sva djeca, u neogranicenim kolicinama, ali sa onim fazonom sa 3 rupice ....
Samomama vidim da si tu, probala sam da ti stavim sina na forumu ali se ne da , nemozes tu sliku izvuci sa sajta probaj inace, sigurno ti je u kompjuteru jer vidim da ti je na avataru. Na Ti mali smesni ljudi sam ti pustila link probaj tako snacices se
Pozdrav
imam 2 cerkice od 10 mes. i 2 godine. Odmah cu da pitam moja mladja kcer ne pije niti sok, niti vodu, nece nista!! jos uvek sisa ali brinem zbog toga sto nece da pije tecnost, sve izbacuje. cuclu mi ne koristimo, a iz solje jos ne zna
) jer je ustvari bio gladan.Ja sam mislila da treba sve da odradim "knjishki".I sada me srce zaboli kada se toga setim.I naravno, odluka je na tebi hoces li dojiti ili ne, ovo je moje iskustvo i ja ti zelim da uspes!