Аха, значи муслимани који за себе тврде да су Бошњаци нису потурице, а они који се сматрају Србима су потурице.
Ја не знам да ли људи који пишу о његовом "увлачењу власти" (којој власти? Милошевићевој, по којој су чак и средњошколци имали хрвабрости да је пљују) свесни какав је чин он направио када се у сред рата у Босни, када су га већ сарајевски муслимани својатали и славили као своју националну величину, када је осим Босне и Хрватске буквално могао да бира место у свету где би живео, одлучио на, у свету, сатанизовану Србију. Па још и када је постало тотално опортуно за себе говорити да ниси Србин, он баш као муслиман нашао да говори како то јесте. Па баш када је постало опортуно "раскрстити" са црквом, он нашао да се крсти. А притом није нити некакав националиста, нити Милошевићев или Коштуничин фан, већ човек који гледа своја посла, али кога неки дежурни београдски паметњаковићи (на истој линији са сарајевским, загребачким и подгоричким) једноставно не пуштају на миру. Они су први напали њега, и поставили се као његови непријатељи, а због чега? Због тога што се није нашао на њиховој идеолошкој линији, аутоматски је проглашен за непријатеља. Јер, боже мој, ако кажеш да Слоба није баш био онакав сатана каквим га приказују стране које су против Срба ратовале, самим тим си "Слобин човек". Ако критикујеш оно лоше што из Европе и Америке долази, самим тим си "за изолацију". Ма мрзи ме и да пишем више, знам само да ће ово време у којем живимо заиста бити уписано "црним словима" у нашој националној историји, али то неће бити због оних ствари за које многи мисле. Ево, и овде се помињу "аге" и "спахије". Ајде чик да неко за Зукорлића који живи са две жене и нико му не може ништа, тако нешто да каже. Они који се стиде тога што су Срби, и то би најрадије променили само да могу, који признају свакој српској шуши да прогласи своју нацију и да преименује српски језик по имену своје новокомпоноване нације, ругају се Емиру Кустурици што се сматра Србином.
Прс' на чело...