kusturicin govor na mitingu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nasi nisu dobijali ta priznanja, jos ne:lol::lol::lol:
a vasi ???
sve bi bilo u redu da on brani srbe, jer misli da tako treba, ali odreci se svojih, majke, brata, strica, tetke, i sada jesti %^&^% mislim da nije ljudski. ja mogu braniti srpski stav oko kosova, ako tako mislim, ali samo kao albanac, jer sam to rodjenjem, to se ne bira., bas kao i roditelj ili...

ti si albanac..?....ja mislio šiptar.........
ps
ipak se u ovome slažem sa tobom.........

Како су се узбудили еУропејци, због Кустиног говора....

Значи да је био веома прецизан и погодио право у центар, као и сваки генијални уметник...

А ови медиокритети са њихове (еУрпејске) стране, годинама нам тупе са свих медија, а ми јадни
морамо да слушамо њихове будалаштине, без могућности да им одговоримо...

sta kazete na kusturici govor,
hocemo da menjamo svetosavsku srbiju za holivudsku
neznam za vas ali licno nisam video tu holivudsku srbiju a svetosavsku gledam vec 20 godina i nesvidja mi se a da mu verujem na rec da je lepsa od holivudske ne zelim!!!
covek koji se nafatirao para po zapadu i sad mi prodaje .... za bubrege ovde dok narod gleda dal da kupi pola ili ceo hleb ona pravi etno sela po nacionalnim parkovima... sljam!!!
a da i dobra mu je fraza "gde su sad misevi iz da vide koliko nas je" koju je ukrao od svabe i pinkija, jel to nasa kulturna elita!!!!!!!!!!
ogorcen sam

A KAD ĆE TEMA O DODIKOVOM GOVORU?
:lol:

Pitanje: Znate kada bi se završio miting da je Aca Vučić govorio?
Odgovor: još bi trajao...

Priznajem da ne volim da vidim umetnike u politici.

Međutim, ovde postoji opravdanje, jer ovo je bio opšti, nacionalni protestni skup. I dopalo mi se to što je rekao.

Na skup su pozvani svi građani, nevezano za partijsko opredeljenje.

ne volim bre Kusturicine filmove.Svi su ko da gi rezira pijan covek.Ne gledam televizor ali cim vidim neko cudo od filma oma kazem Zivani: eve ga bre jopet onaj Kusturica......................
Al nemo da gresite dusu .Jedno je biti reziser a drugo patrijot.Ono sto on trabunja pred narod nema nista sa njegovi filmovi.Meni je jedino na demonstracije izgledao ki normalan covek.A filmovi, nedaj boze.Da se oma ispises iz crkvenu knjigu i da vise nisi srbin.Da te sramota sto te on sa svoji filmovi predstavlja u svet.

A KAD ĆE TEMA O DODIKOVOM GOVORU?

Pitanje: Znate kada bi se završio miting da je Aca Vučić govorio?
Odgovor: još bi trajao...

Poštovani,

Napravili ste prekršaj na forumu!

Razlog: Banalna komunikacija (chat)
-------
Raspravu sa korisnikom obavljajte putem PP/a
-------

Ovaj prekršaj, vredan 1 poen(a), može rezultovati ograničenjem pristupa sve dok ne istekne. Ozbiljni prekršaji nikada ne ističu.

JABUCHILO

Poštovani,

Napravili ste prekršaj na forumu!

Razlog: Banalna komunikacija (chat)
-------
Raspravu sa korisnikom obavljajte putem PP/a
-------

Ovaj prekršaj, vredan 1 poen(a), može rezultovati ograničenjem pristupa sve dok ne istekne. Ozbiljni prekršaji nikada ne ističu.

JABUCHILO

Piši i ovo:
TEMA: KAKO JE PREMIJER OMANUO MIKROFON NA MITINGU?
Dakle poruka je jasna - podsećanje na miting po redosledu govornika.
Gomilanje istih tema usled neverovatnog tempa ispšisivanja poruka pa izgube smisao ali i jer se ne pamti da je jedna stranka imala ovako uspešan miting.

Sada su rame uz rame sa Vukom D. i Slobom M.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back