Kusturica uz uvrede otjerao Stankovića i oteo snimljeni materijal

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a zamislite samo koliki je to bol
de navatati poznatog&priznatog boshnjanina da je neko za njega u svetu chuo a da nije bagra neradnichka?
da je ex emir samo bio kako je djiki voleo to da zove"pragmatichan" pa da oplete srebrenica,silovane mirjane karanovic(grozne li pomisli!),bla bla..pa snimi neki filmchic...pljushtala bi lova,pardon donacije raznih fonfova za toleranciju dijalog demokratske perspektive i ostali izmet
mogao je da bude njihov simbol,a okrenuo se protiv njih
mozda bi vec bio i kandidat za nobela umesto onog cigana lol
ali neki ljudi jednostavno nisu mishevi,ebiga
shpanska sela je kapiranje toga za drugu srbiju,ali tako je

Ako Kusta hoce da se uvlachi nekome,kao rodjeni musliman valjda bi logichnije bilo drugoj srbiji soroshu i fondovima nego vojislavu slobi i ostalim cetnicima?
veca korist
mada je razumljivo da po slepcima svi razmishljaju njihovim parazitskim rezonom,shto je i logichno jer im egzistencija zavisi od lizanja bulje nekome u zemlji(citaj: balashevic) ili banana okruzenju...jer su na kustinom novou uspeha i priznatosti nepoznati shabani.Kusta ako hoce moze da odyebe ceo ovaj region,ne treba mu.Uvlakachi ne mogu jer ne bi imali od chega da zive:(

Ako Kusta hoce da se uvlachi nekome,kao rodjeni musliman valjda bi logichnije bilo drugoj srbiji soroshu i fondovima nego vojislavu slobi i ostalim cetnicima?
veca korist
mada je razumljivo da po slepcima svi razmishljaju njihovim parazitskim rezonom,shto je i logichno jer im egzistencija zavisi od lizanja bulje nekome u zemlji(citaj: balashevic) ili banana okruzenju...jer su na kustinom novou uspeha i priznatosti nepoznati shabani.Kusta ako hoce moze da odyebe ceo ovaj region,ne treba mu.Uvlakachi ne mogu jer ne bi imali od chega da zive:(

Prvo,Kusta nije "rodjeni musliman".Rodjen je kao beba,isto kao i svi ostali.Sad je covek sazreo,pa odlucio da ne prihvati veru onih koji su porobili njegove pretke.Toga nigde na svetu nema,prihvatis veru onih ciji si rob bio pa se jos hvalis time.:think:

Original postavio RoccoS Pogledaj poruku
lol da je Nemanja krenuo nasiljem ne bi se culo za Stankovica i njegovu ustasku tv ekipu. Pojela bi ih Mokra gora.
A njegova pitanja nisu bila pitanja vec sasvim sigurno proste provokacije i uvrede i Nemanja kao svetski covek, i Srbin pre svega, to nije hteo da trpi i pokazao je Stankovicu ko je gazda.
A majmun Stankovic moze sada da cmizdri do mile volje
A sta je on pre svega?! A jel to po nekoj ,eventualno, komsijskoj liniji?

Prvo,Kusta nije "rodjeni musliman".Rodjen je kao beba,isto kao i svi ostali.Sad je covek sazreo,pa odlucio da ne prihvati veru onih koji su porobili njegove pretke.Toga nigde na svetu nema,prihvatis veru onih ciji si rob bio pa se jos hvalis time.:think:

nema nigde u svetu ni da se veroispovest patentira kao nacionalnost pa se mali joza dosetio...
tako da,rodjen kao musliman mu to dodje
a imash ako nisi znao u susednoj"drzavi" skoro polovina likova s tom dijagnozom koji prihvatishe veru gospodara i hvale se time

lol da je Nemanja krenuo nasiljem ne bi se culo za Stankovica i njegovu ustasku tv ekipu. Pojela bi ih Mokra gora.
A njegova pitanja nisu bila pitanja vec sasvim sigurno proste provokacije i uvrede i Nemanja kao svetski covek, i Srbin pre svega, to nije hteo da trpi i pokazao je Stankovicu ko je gazda.

Naso je ko da ga proziva i da mu se smeje...ovde eUropejci ne mogu da oproste Kusti sto se VRATIO pravoslavnoj veri,ali ne spominju onog celavog izroda Stankovica sto pokusava biti purger i veci katolik i od pape...

nevazno za imbecilne kritike Kustinih filmova tipa "predstavlja nas ko cigane " i slicna sranja sto ga budale prozivaju , njegovi filmovi nisu blokbasteri kakvi god bili , jer da jesu ne bi sada sam kukao kako je morao da bude dobar sa Vucelom i Slobom onomad , da bi mu finansirali filmove iz budzeta ili kasnije sa Kostunicom i Botom da dobije nacionalni park da na njemu razvija privatan biznis i raspolaze kao sa dedovinom
nego bi lepo nasao sam sponzore i producente , dal domace i strane i sam bi kupio od ogromnih zarada svojih uspesnih filmova sebi brdo , dolinu ili recimo ostrvo ko Marlon Brando posto je globalno poznat i uspesan i ne treba mu" region"

Poslednja izmena:
Ne citam misli.
:roll:

Svejedno, ko god, osim toga jedino s nama imaju nesuglasica, najblaze receno...

Хекториусе, ти ниси озбиљан саговорник...

Уместо што покушаваш да читаш мисли - читај поруке!
А сад се врати па "понови градиво" које ниси схватио, уназад пар порука.
Да ти помогнем мало - да ли смо им МИ дали нацију?
Онај ко им је дао - тај може и да одузме, и тачка.

koji namanja koji srbin???:roll:
mislio sam da mu je pravo ime EMIR, i da je EMIR muslimansko ime

a zamislite samo koliki je to bol
de navatati poznatog&priznatog boshnjanina da je neko za njega u svetu chuo a da nije bagra neradnichka?
da je ex emir samo bio kako je djiki voleo to da zove"pragmatichan" pa da oplete srebrenica,silovane mirjane karanovic(grozne li pomisli!),bla bla..pa snimi neki filmchic...pljushtala bi lova,pardon donacije raznih fonfova za toleranciju dijalog demokratske perspektive i ostali izmet
mogao je da bude njihov simbol,a okrenuo se protiv njih
mozda bi vec bio i kandidat za nobela umesto onog cigana lol
ali neki ljudi jednostavno nisu mishevi,ebiga
shpanska sela je kapiranje toga za drugu srbiju,ali tako je

itekako je nemanja pragmatican, nego onomad poverovao slobi kao i mnoge budale o svedskom standardu :)

napet je emir vec neko vreme, yebga onoliku planincinu dobio
a ljudi pitaju kako yeboote...nije lako odgovarati na milione pitanja
a jos gori su samo nemi pogledi
a na emiru ili nemanji, kako god, sila tih nemih pogleda stoji
a da ga zna svet zna ga vala
tu i tamo pala je poneka zlatna palma
srdacno se cova izljubio sa seron stouuun, alo miko
i tako
dobro rezira, lose glumi jeste malo kontradiktorno za jednog svetskog directora
al balkanac je to :)

Odluci se, Muslimani ili Bosnjaci.
Odrastao je kao Srbin medju Muslimanima (mislim na nacionalnu pripadnost ``musliman`` jer su se tako mnogi u to vreme izjasnjavali)
On je Srbin (po nacionalnosti) muslimanske veroispovesti.
NIje Musliman ili Bosnjak po nacionalnosti. Nije svaki musliman po nacionalnosti Bosnjak, kao sto nije svaki katolik Hrvat, a nije ni svaki pravoslavac Srbin.

Ima dosta Srba koji su muslimanske veroispovesti.

Evo jos malo nesvakidasnjih kombinacija, znam jednog Hrvata pravoslavca.

Naso je ko da ga proziva i da mu se smeje...ovde eUropejci ne mogu da oproste Kusti sto se VRATIO pravoslavnoj veri,ali ne spominju onog celavog izroda Stankovica sto pokusava biti purger i veci katolik i od pape...

Joj sto volim pitu sa detlicem! Dakle, da li sam europejac to samo ovaj Pera gore zna, ja ne. Ali ako tako posmatrate stvari ond tu ,koliko sam shvatio, nema ni traga od sovinizma. Jer Emir, pardon Nemanja je Srbin a i (kako sam shvatio) i ovaj drugi isto (isto po nekoj komsijskoj liniji). Dakle popickala se dva Srbina i kakve tu sada veze imaju i Hrvati i obrezani?!

Opet, vratimo se cinjenicama a zaboravimo ko na nacionalizam. Na primer , pozovem komsiju (za koga ceo soliter prica da ima dug jezik) na kafu, I ovaj pocne da mi prica da mi je cerka ***** a da mi se sin drogira, i time pokaze kako je odvratan . Pa mu ja onda pokazem svoje lepo ponasanje i kulturu time sto ga izbacim kroz prozor. A prethodno sam mu dozvolio da dodje na kafu, cekajte jeste komsija smrad ali nisam ni ja bolji ako ga bacam kroz prozor.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back