Kusturica uz uvrede otjerao Stankovića i oteo snimljeni materijal

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne zelim da branim ili napadam nikog,ali novinari ponekad stvarno,stvarno preteruju i mnogo puta sam video da ljudi bukvalno polude od provokativnih pitanja...ipak, smo svi mi od krvi i od mesa i mi obicni ljudi i ove poznate face...

Imas pravo ovom Stankovicu sa H.T.V-a naj domet da dodje do Emira Kusturice,realno trebao bi biti sretan .MNOGO MACKU OD MEDJEDA GLAVA...
Na Emirovoj televiziji u Srbiji sa pitanjma neprimerenim umjetniku i covjeku kakav je KUSTURICA...
Nek ga je poslao gdje mu je mjesto u njegovu lijepu pa nek njegovim lijepim postavlja pitanja i gradi karijeru.:rtfm:

Imas pravo ovom Stankovicu sa H.T.V-a naj domet da dodje do Emira Kusturice,realno trebao bi biti sretan .MNOGO MACKU OD MEDJEDA GLAVA...
Na Emirovoj televiziji u Srbiji sa pitanjma neprimerenim umjetniku i covjeku kakav je KUSTURICA...
Nek ga je poslao gdje mu je mjesto u njegovu lijepu pa nek njegovim lijepim postavlja pitanja i gradi karijeru.:rtfm:

A,kakv je covek Kusturica?Ima li nekih dokaza da je posten,moralan,human?
Za svo ovo vreme ja ne videh nista sto bi kvalifikovalo covekom!
Od koketiranja sa Milosevicevim rezimom,pa potom sa Kostunicom,dobio je Mokru Goru!!!!!?????
Tamo se ponasa kao dahija i za sve mora da se pita.Mislim da bi mestani svasta nesto imali da kazu o gazdi,a bogami i o Striboru(ako se i on nije u medjuvremenu prekrstio...)

Od koketiranja sa Milosevicevim rezimom,pa potom sa Kostunicom,dobio je Mokru Goru!!!!!?????
Tamo se ponasa kao dahija i za sve mora da se pita.Mislim da bi mestani svasta nesto imali da kazu o gazdi,a bogami i o Striboru(ako se i on nije u medjuvremenu prekrstio...)

А ти имаш влажне снове о Кусти а бога ми и о Стрибору

Због чега када исказујете свој презир према Кустурици, наглашавате оно "Немања"?

Човек није променио име, а ако неко при крштењу узме друго име, оно не замењује старо. Зар је могуће да некоме осим муслимана толико смета што се крстио у хришћанској вери? За време Турака, тако нешто се кажњавало смрћу, не знам због чега би неко данас био жигосан због тога.

Zar mu nije krsteno ime nemanja?
Nemam protiv i da go oslovljavam i sa emirom, to nemenja sustinu.

toliko o kulturi dotičnog :roll: i naširoko/nadaleko poznatom srbijanskom gostoprimstvu :roll:... mora da venama tog Emira još teče Osmanlijska krv pa se zato tako primitivno ponaša :roll:

toliko o tom $eljaku:roll:

najbolje da ni ne izlazi iz tog sela :mrgreen:

:bye:
Mozda kafu i slatko da mu ponudi?
Naravno da ga je isprasio da odhebe u guzzicu iz koje je dosao!

auu a vidi ove... kulture i još k tome iz ruku ženske:eek:...svaka reč suvišna:roll::roll:

mora da ti je onaj turčin Emir nešto u rodu :mrgreen:
:hahaha1:

Nemas dokaze, nego ovde neko kaze da je Srbin i sve mu je dozvoljeno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back