Kusturica uz uvrede otjerao Stankovića i oteo snimljeni materijal

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako mi neće biti ljubimc čovjek koji je spjevao Balkansku himnu pravde - Ne lomite mi bagrenje ..

Pesma je ok, kao uostalom i veci deo njegovih pesama, ali je on takva ljiga da je to neopevano. I ja volim njegove pesme ali ne i njega. Kao sto se slazem i da Emir/Nemanja (visak precrtati) pravi ok filmove. Ali sa druge strane pravi i gluposti. Treba objektivno posmatrati stvari. Jel onaj novinar dosao sa zeljom da provocira-jeste. Da li je Kusturica mogao to da ocekuje- mogao je. I samo mi nije jasno sto ga je pozvao kada je znao koga poziva. Jer ipak onakvo ponasanje se tesko moze nazvati civilizovanim ( podseca na jednog ovdasnjeg politicara).

Amerikanci su prvenstveno i uvijek Amerikanci, a tek poslije sve ostalo...
samo oni vole svoju naciju bez da nipodstavaju tude, ustvari njih drugi ni nezanimaju posebno...za vecinu nisu nikada ni culi..samouvjereni su i ubjedeni u svoj sistem vrijednosti (sloboda npr.)

Amerikanci su ,u principu, izuzetno glupa nacija. A i od njih malo sta je doslo a da valja. Da ne zalazim dalje u pricu.

Pa i nije nešto mlad:neutral: Njegovo mišljenje o Kusti je poznato, tako da ne vidim šta on ima o tome kaže a da već ne znamo...."Cenim ga kao umetnika, bla bla truć, ali je posle svojih izjava i postupaka od pre dvadeset godina taj čovek za mene nula....":roll:

Znači da Jergović dijeli mišljenje većine, tj. da je Kusta sjajan na profesionalnom planu i obično g.... na privatnom.

Lijepo je vidjeti da se i Jergović nekad uklopi u većinu, obično je vječita opozicija svemu i svačemu.

Znači da Jergović dijeli mišljenje većine, tj. da je Kusta sjajan na profesionalnom planu i obično g.... na privatnom.

Lijepo je vidjeti da se i Jergović nekad uklopi u većinu, obično je vječita opozicija svemu i svačemu.
Већине кротаомуслиманотелатабистичкихглобалиста ,него зашто ти
мрзиш Великог Немању Кустурицу Емира Србина Православца?

Већине кротаомуслиманотелатабистичкихглобалиста ,него зашто ти
мрзиш Великог Немању Кустурицу Емира Србина Православца
?

Mile preskače ti ploča...

Stalno se ponavljaš, pa izgledaš retrdirano...:D

Ajde, ubaci nekudrugu pitalicu...:mrgreen:

Aha, uglavnom je "neshvaćeni" umjetnik koji daje neke ishitrene izjave pa onda obrazlaže zašto je rekao to što je rekao...jedina je istina koju ja vidim u celom "slučaju Kusturuca" ta da što je umetnik poznatiji, hvaljeniji, priznatiji, iliti veća zvezda, to je njegova društvena odgovornost veća. Nemoguće je da se drži po strani i "gleda svoja posla" što bi mnogi ovde voleli.
O karakterizaciji lika Emira Kusturice, ne bih ovom prilikom:cool:

Mile preskače ti ploča...

Stalno se ponavljaš, pa izgledaš retrdirano...:D

Ajde, ubaci nekudrugu pitalicu...:mrgreen:

Бољшевик јел и ти мрзиш Великог Немању Кустирицу Емира Србина Паравославца?

Ma nije on Srbin, on je wannabe Srbin. :lol:

Ниси одговорио ,зашто ти мрзиш Великог Немању Кустирицу Емира Србина Паравославца?

Aha, uglavnom je "neshvaćeni" umjetnik koji daje neke ishitrene izjave pa onda obrazlaže zašto je rekao to što je rekao...jedina je istina koju ja vidim u celom "slučaju Kusturuca" ta da što je umetnik poznatiji, hvaljeniji, priznatiji, iliti veća zvezda, to je njegova društvena odgovornost veća. Nemoguće je da se drži po strani i "gleda svoja posla" što bi mnogi ovde voleli.
O karakterizaciji lika Emira Kusturice, ne bih ovom prilikom:cool:

Kusturicinu umjetničku veličinu i snagu uopće niko i ne spori.

Što sad ne znači da neki "manji" umjetnik ne smije prokomentirati ništa vezano za njega.

Ниси одговорио ,зашто ти мрзиш Великог Немању Кустирицу Емира Србина Паравославца?

Ma nije to mržnja, to je neka kombinacija gnušanja i zgražanja, teško opisivo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back