Кустурица са мајицом СССР!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У сваком случају, нема ничег лошег у томе што је човек симпатисао ССР.

Ma, budala, sada ga simpatise kada ga nema. Dok je u samoupravljanju snimao preko grbace postenih radnih ljudi one njegove bljuvotine, onda se nije secao Rusije. Znas kako, svi ma je Sovjetski Savez dobar, a ne znaju kako su ljudi tamo ziveli. Cinkarili su jedni druge, gladovali, ...

Trebalo bi odmah da prestane da snima te njegove nebuloze i da se zatvori u one njegove supe, koje je oteo od naroda. Tako bi nam svima bilo bolje.

Da, da i ja mislim da je ovaj bolji

5117-20070410173101.jpg

:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Ma, budala, sada ga simpatise kada ga nema. Dok je u samoupravljanju snimao preko grbace postenih radnih ljudi one njegove bljuvotine, onda se nije secao Rusije. Znas kako, svi ma je Sovjetski Savez dobar, a ne znaju kako su ljudi tamo ziveli. Cinkarili su jedni druge, gladovali, ...
Има и у томе истине, а од једног врсног интелектуалца сам слушао како се нефер односио Стаљин према својим блиским сарадницима. Надимак Стаљин је добио од чини ми се руске речи-челични.
Мада, мислим да су данас Русија и ЕУ две силе у успону и да Србија мора да респектује ту чињеницу. Остале силе могу бити под бројем три, четири, пет...

Jos kad mi neko kaze da je Goran Bregovic svetski priznat muzicar.:bljak::bljak::bljak:
Ma kakvi.Brega je obican podrumski tamburas,Kusta je egofanatik,sportisti su svi do jednog sa dve leve,ali zato je tu da nas iz mulja i sivila izvadi i osvetla obraz uan & onli Ceda Prasak.:super:
Ljudina,moralna gramada,covek-svet.Politicar i intelekt svetskog formata.Idol moj.
U je .:gace::gace:
Steta sto Canak 'nako zgojen posustaje malo za Cedicom.E jeb'ga,ne moze sve biti idealno.

Геније!
Само не можеш ни ти, ни било ко други, да га трпаш у неке фијоке, исувише је то велики мозак за фијоку
и калуп.
Он јесте левичар генерално и јесте Србин и јесте човек са осећајем за правду и јесте човек, који као
ментално јачи од већине својих саговорника, може да их изманипулише.
И то је то и ту од стаљинизма нема ни с.

Ovim se ova tema može zaključiti.

Kusturica je čovek koji voli slobodu i sigurno ne bi bio pratilac ideologije čoveka koji je čitav život proveo ograničavajući istu.

Toliko...

• Podržavam
Reactions: 27E
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back