Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 46.415
Нисам дозволио да се Руски утицај брутално прекида !
Ја мислим да је дефитивно Стаљиниста!
Ја мислим да је дефитивно Стаљиниста!

Ја мислим да је дефитивно Стаљиниста!![]()
Он је друже Стаљиниста !Nisi ti to dobro raumela . Umetnik je to ... komplikovano je da ti sad to objasnjavam , trajalo bi, ( dok uprostim i pojednostavom) . Daklem , Kusta je samo Srbenda , i umetnik .
Морам да мољакам "другове" да ми пошаљу!Jel ima negde cela emisija da se pogleda?
Ne lupaj . Nsam ti ja nikakav drug .Он је друже Стаљиниста !
Комунисти су најбољи уметници![]()
Ako je tebi prijatelju prototip i uzor pravog Srbina - Emir, počeću da se brinem za naš "nacionalno svjesni" dio društva.Nisi ti to dobro raumela . Umetnik je to ... komplikovano je da ti sad to objasnjavam , trajalo bi, ( dok uprostim i pojednostavom) . Daklem , Kusta je samo Srbenda , i umetnik .
Тако је! Само соц-реализам!Комунисти су најбољи уметници![]()
S jedne strane Kusturica , a s druge Vesna Pesic i Pescanik . Pa izvolte i gledajte .Ako je tebi prijatelju prototip i uzor pravog Srbina - Emir, počeću da se brinem za naš "nacionalno svjesni" dio društva.
P.S.
Da ne bude zabune to što mi se poslije Doma za vješanje od Kusturičinih filmova ništa ne sviđa nema nikakve veze sa njegovim nacionalnim, vjerskim ili geografskim porjeklom ili opredjeljenjem.
Hvala na razumjevanju.
koje drugoveМорам да мољакам "другове" да ми пошаљу!
Зато има СССР!Геније!
Само не можеш ни ти, ни било ко други, да га трпаш у неке фијоке, исувише је то велики мозак за фијоку
и калуп.
Он јесте левичар генерално и јесте Србин и јесте човек са осећајем за правду и јесте човек, који као
ментално јачи од већине својих саговорника, може да их изманипулише.
И то је то и ту од стаљинизма нема ни с.
Мени је битно јер није обукао Титову мајицу него је изрази симбол словенског заједништва.И оно у шта је он веровао и верује.Тако је! Само соц-реализам!
Иначе не знам зашто је битно ко је шта данас обукао, ви комунисти сте изгледа јако слични овим са естраде ''ко је обукао 'наку мајицу, ко је обукао различите чарапе, ко није обуко гаће, ко се где ватао''...
СССР није = Стаљин.Зато има СССР!![]()
Легенда. Човек који уме да разуме живот око себе без предрасуда, ригидних ставова, борац за праве вредности у животу.Нисам дозволио да се Руски утицај брутално прекида !