"Kurtijev podli naum": Srpske registarske tablice od sutra će biti zamenjene prištinskim

Apsolutno, vidio si kako konjušari brane svoju državu i kako ne potpisuju predaju teritorija ni nakon 9x više žrtava od istočnih wannabe konjušara.
Dakle, vježbaj.
konjusar,kada ste vi to branili svoju drzavu,zabarima ste dali citavu gotovo celu Dalmaciju i citavo Primorje bez ispaljenog metka? Od 1992. protiv sebe ste imali armadu od 40 000 boraca RSK,pokrij se tim klempavim usima i cuti

Ja sam da se samo gomila i na kraju ništa.

Verovatno to mnoge razočara ali mene ne. :lol:
Не, твој цинизам сугерише жељу да потекне крв, да неко пребројава лешеве у арени осмишљеној
од стране монструма са Дивљег ЗАПАДА, а потом би ти из заветрине и безбедног одстојања да
тумачиш улогу Срба у догађајима и осуђујеш "српске злочине"?
Е, па неће моћи ;)

Probne "RKS" tablice izdaju se i u opštinama na severu Kosova​

Kosovsko ministarstvo unutrašnjih poslova, odnosno Agencija za civilnu registraciju, izdala je u periodu od 20. do 22. septembra 6.375 privremenih registarskih tablica "RKS". Tablice se izdaju na prelazima, ali i u opštinskim centrima za registraciju, među kojima su i one na severu Kosova.

Kada je reč o prelazima, najviše tablica je od 20. do 22. septembra izdato na Beloj Zemlji – 1616, pa Merdaru – 1309. Iako je saobraćaj na Brnjaku i Jarinju još od uvođenja odluke o izdavanju probnih tablica blokiran, prema navodima Kosovskog MUP-a, u istom periodu na Jarinju je izdato 13 ovakvih tablica, a na Brnjaku 11.

Kada su opštinske direkciju za registraciju vozila u pitanju, najviše probnih tablica izdato je u Prištini – 341.

B92: UŽIVO Srpski tenkovi na putu ka Jarinju?; Borbeni avioni nadletali sever Kosova; ROSU promenile položaj http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=09&dd=25&nav_category=640&nav_id=1927613

sad treba da upadnemo na sever KiM gde su Srbi u vecini, da vidim bas sta ce da bude od nato pretnji.
ali Vucic je pic*a tako nista od toga
Nema ništa od toga hrvatskih 150 bojovnika je na Kosovu sa tri helikoptera i nekoliko oklopnjaka, više nego su imali 1991. kada su uništili elitne JNA gardijske brigade iz Beograda. Vučica obliva hladan znoj dok se pita što je njemu sve ovo trebalo.

Nema ništa od toga hrvatskih 150 bojovnika je na Kosovu sa tri helikoptera i nekoliko oklopnjaka, više nego su imali 1991. kada su uništili elitne JNA gardijske brigade iz Beograda. Vučica obliva hladan znoj dok se pita što je njemu sve ovo trebalo.
i mene nešto podilazi jeza, trne mi jaja

Ajd da vidimo koliko bojovnika bi ostalo, kada bi srpska vojska ušla.
Srpska vojska će da uđe sa grbom Srbije, da li ćete vi bedo nijedna, da ostavite šahovnice?
Ili ćete opet da se presvlačite u ženske haljine?

Lako je kevtati iz NATO bulje...

Probne "RKS" tablice izdaju se i u opštinama na severu Kosova​

Kosovsko ministarstvo unutrašnjih poslova, odnosno Agencija za civilnu registraciju, izdala je u periodu od 20. do 22. septembra 6.375 privremenih registarskih tablica "RKS". Tablice se izdaju na prelazima, ali i u opštinskim centrima za registraciju, među kojima su i one na severu Kosova.

Kada je reč o prelazima, najviše tablica je od 20. do 22. septembra izdato na Beloj Zemlji – 1616, pa Merdaru – 1309. Iako je saobraćaj na Brnjaku i Jarinju još od uvođenja odluke o izdavanju probnih tablica blokiran, prema navodima Kosovskog MUP-a, u istom periodu na Jarinju je izdato 13 ovakvih tablica, a na Brnjaku 11.

Kada su opštinske direkciju za registraciju vozila u pitanju, najviše probnih tablica izdato je u Prištini – 341.

B92: UŽIVO Srpski tenkovi na putu ka Jarinju?; Borbeni avioni nadletali sever Kosova; ROSU promenile položaj http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=09&dd=25&nav_category=640&nav_id=1927613
Кме...кмее.. ;)

Srpska vojska će da uđe sa grbom Srbije, da li ćete vi bedo nijedna, da ostavite šahovnice?

To je neka nova hrabrost u srpskog vojnika da nosi srpski grb pa to moraš naglašavati?

konjusar,kada ste vi to branili svoju drzavu,zabarima ste dali citavu gotovo celu Dalmaciju i citavo Primorje bez ispaljenog metka? Od 1992. protiv sebe ste imali armadu od 40 000 boraca RSK,pokrij se tim klempavim usima i cuti
1991 i 1992 i 1993će smo branili svoju državu i privremeno popušili X% teritorija.
I ja među njima, misliš da sam samo lovio fazane? Jesam ponekad, dobri su sa knedličkama, vrh.
Zato jer smo se branili Vukovar je ličio na to što je ličio, pa niste ga rokali zato jer smo se predali i potpisali kapitulaciji kao vi 99te.
Pa da vidimo ko je klempo.

Di će to srpska vojska da uđe?
U Prištinu za početak?
Stolari će u tom slučaju raditi prekovremeno

Poslednja izmena:
Ko će biti novi Kasim Sulejmani
Aljbin Kurti z:lol:
trumna_Sulejmani_Bagdad_-Irak.jpg

Back