"Kurtijev podli naum": Srpske registarske tablice od sutra će biti zamenjene prištinskim

1991 i 1992 i 1993će smo branili svoju državu i privremeno popušili X% teritorija.
I ja među njima, misliš da sam samo lovio fazane? Jesam ponekad, dobri su sa knedličkama, vrh.
Zato jer smo se branili Vukovar je ličio na to što je ličio, pa niste ga rokali zato jer smo se predali i potpisali kapitulaciji kao vi 99te.
Pa da vidimo ko je klempo.
od koga ste je branili gubavce ? Kada se JNA povukla u Martu 1992. vi ste bili bez 1/3 Hrvatske, i mi smo stali jer nije postojao plan Beograda za daljim borbenim operacijama.Da je postojala volja i podrska MZ izgubili bi vi citavu Hrvatsku dok kazes "Isusa ti dragoga".Mi smo 1991. stali tamo gde je rekao Milosevic jer iza vas je stao zapad,da ste imali medjunarodnu podrsku kao mi 1999. brzo bi vi klekli.Vas nacionalni praznik je pobeda nad 12 % Srba iz Hrvatske,a qurcite se kao da ste stekli nezavisnot pobedom nad Austro-Ugarima.
imate inteligenciju i obraz trecerazredne starlete
Razlika izmedju mene i tebe,vas i nas,mene bi bio blam da mi najznacajni drzavni praznik bude "pobeda" nad OVK

Poslednja izmena:
od koga ste je branili gubavce ? Kada se JNA povukla u Martu 1992. vi ste bili bez 1/3 Hrvatske, i mi smo stali jer nije postojao plan Beograda za daljim borbenim operacijama.Da je postojala volja i podrska MZ izgubili bi vi citavu Hrvatsku dok kazes "Isusa ti dragoga".Mi smo 1991. stali tamo gde je rekao Milosevic jer iza vas je stao zapad,da ste imali medjunarodnu podrsku kao mi 1999. brzo bi vi klekli.Vas nacionalni praznik je pobeda nad 12 % Srba iz Hrvatske,a qurcite se kao da ste stekli nezavisnot pobedom nad Austro-Ugarima.
imate inteligenciju i obraz trecerazredne starlete
Razlika izmedju mene i tebe,vas i nas,mene bi bio blam da mi najznacajni drzavni praznik bude "pobeda" nad OVK
Branili smo je od sljedbenika tvog predsjednika Vučića, onih koji su tadašnji "srpski svet" htjeli povući po granici VKK nauštrb teritorija RH.
RSK je nama bila ono što je vama Kosovo, okupiran teritorij. A kako može biti okupiran od domaćih krajiških Srba koji tamo žive? Pa isto kao što Šiptari žive na okupiranom Kosovu.
Jel sad sve jasno?

Branili smo je od sljedbenika tvog predsjednika Vučića, onih koji su tadašnji "srpski svet" htjeli povući po granici VKK nauštrb teritorija RH.
RSK je nama bila ono što je vama Kosovo, okupiran teritorij. A kako može biti okupiran od domaćih krajiških Srba koji tamo žive? Pa isto kao što Šiptari žive na okupiranom Kosovu.
Jel sad sve jasno?
"branili" ste je od onih cije ste porodice izmasakrirali 1941-1945.
RSK ne moze da se poredi sa Kosovom jer Kosovo je bilo AP sa jednom od najvecih autonomija u Evropi, dok Srbi u Hrvatskoj nisu mogli da steknu ni najnizi oblik AP

"branili" ste je od onih cije ste porodice izmasakrirali 1941-1945.
RSK ne moze da se poredi sa Kosovom jer Kosovo je bilo AP sa jednom od najvecih autonomija u Evropi, dok Srbi u Hrvatskoj nisu mogli da steknu ni najnizi oblik AP
Ne možeš meni u množini govoriti za 41-45, imam veze s time koliko i ti.
Kosovo AP? Još veći razlog da žele samostalnu državu, Srbi u RH nisu imali AP a samim time ni definirane granice

Ne možeš meni u množini govoriti za 41-45, imam veze s time koliko i ti.
Kosovo AP? Još veći razlog da žele samostalnu državu, Srbi u RH nisu imali AP a samim time ni definirane granice
ti si onako pravo ogranicen ,zar ne ? Juzni Tirol autonomija,jos vec razlog da zele samostalnu drzavu
Naravno da mogu da ti spocitavam 1941.-1945. Da bi se bolesnik uspesno oporavio potrebno je znati istoriju bolesti.Vi ste bez obraza,bas bi me zanimala vasa reakcija da ste na mestu Srba i da ste prosli ono sta su oni prosli u NDH.Za njih je Jugoslavija predstavljala sigurnost, a tako slozni problemi kao u Hrvatskoj ne mogu bez krvi i nasilja da se rese preko noci, kako ste to vi pokusali sa "Srbi imaju da slusaju"
Medjutenicki problemi sa strasnom prosloscu kakva je medju nama se resavaju decenijama ,ako ne zelis nasilje, a svaka jednostrana akcija vodi u nasilje

Na prelazima je status kvo, javlja reporter RTS-a. Policijski specijalci su na svojim pozicijama, okupljeni narod na protestu sa druge strane i tako već šesti dan.
Specijalci su na Jarinju promenili pozicije svoja tri borbena vozila, nakon jučerašnjeg naleta helikoptera. Pokušavaju da zakamufliraju svoja vozila.
Što se tiče pojave srpskih helikoptera i aviona, koji su prostor nadletali u tri navrata po nekoliko krugova, u Prištini ih tumače kao provokaciju zvaničnog Beograda i optužuju ga za moguće izazivanje sukoba, navodno regionalnih razmera.
Između naleta aviona, prostor je obišao i helikopter Kfora.
Aljbin Kurti je za večeras sazvao sastanak Saveta za bezbednost u Prištini, a opozicija zahteva od njega da sazove sastanak svih albanskih parlamentarnih stranaka, povodom situacije na severu.
Na vanrednoj konferenciji za medije Kurti je rekao da vlast u Prištini raspoređivanjem specijalaca na severu pokazuje da, kako je rekao, postoje prelazi i u ovom delu Kosova i Metohije, i da njih i policajce na njima štite specijalne jedinice.
Kurtijevi navodi o graničnim prelazima uklapaju se u jezik predizborne kampanje koja je u Pokrajini uveliko u toku.

Šesti dan protesta na severu KiM, avioni nadletali Jarinje
https://www.rts.rs//page/stories/sr/story/9/politika/4525924/sever-kim-protest-srbi-.html

Na vanrednoj konferenciji za medije Kurti je rekao da vlast u Prištini raspoređivanjem specijalaca na severu pokazuje da, kako je rekao, postoje prelazi i u ovom delu Kosova i Metohije, i da njih i policajce na njima štite specijalne jedinice.
Simpatično.
Zaboravio je da kaže ko štiti specijalne jedinice.
Ista gomna ko i rvati, nije ih ona njihova kur*ve*tina džabe nazvala braćom po oružju.

Back