KURIR: Snimci planova blokadera za DRŽAVNI UDAR šokirali

Naravno da je lažan. Prave vesti su na X, plasirane od anonimusa :mrgreen:
IMG_20250626_121529_165.jpg

Samo za ekstremne obožavaoce, bedž za subotu :)

u masi drugih

zamisli oni zapucaju zauzmu zgradu vlade zapuca policija imas mrtve ranjene

Imas Majdan u Ukrajini 2014

A ti vidi dokle je stigla Ukrajina sa majdanom idrzavnim ulicnim udarom
Scenario je manje više isti,pa i mlada je onomad bacila bidermajer,venčali se dvoje,zar ne?Ko ne skače taj je ćaci.
Ostalo je da neki strani,ili naši zapucaju na studente i da za to optuže državu Srbiju i igranka može da počne.

Eto,i sada reci da je ovo normalno ponašanje jedne mlade osobe.Umesto da se trudi da završi neku školu,da se zaposli,da gradi svoj život,ona postavlja dijagnozu jednom čoveku.I još navodi da on nije nadležan,a u nastavku teksta mu postavlja dijagnozu,za šta ona nije nadležna(nije se školovala za to,devojčica je u pitanju) jer se ne radi tako,zar ne?E,ovo bih ja sankcionisao,ovo je i bezobrazluk i uvreda.Pa lepo na robiju,na društveno koristan rad,za nauk drugima,da paze šta rade,pišu i govore.Jer sloboda govora nije ovo što je ona poručila.
Je li treba da tezi i da se uclani u SNS, lepi plakate, i zaposli se preko veze u Postanskoj Stedionici? :think:

Eto,i sada reci da je ovo normalno ponašanje jedne mlade osobe.Umesto da se trudi da završi neku školu,da se zaposli,da gradi svoj život,ona postavlja dijagnozu jednom čoveku.I još navodi da on nije nadležan,a u nastavku teksta mu postavlja dijagnozu,za šta ona nije nadležna(nije se školovala za to,devojčica je u pitanju) jer se ne radi tako,zar ne?E,ovo bih ja sankcionisao,ovo je i bezobrazluk i uvreda.Pa lepo na robiju,na društveno koristan rad,za nauk drugima,da paze šta rade,pišu i govore.Jer sloboda govora nije ovo što je ona poručila.
Skolu ce zavrsiti, padaju ljudi godine i pauziraju jaka stvar. Ja sam prvi pauzirao.

Kad je nadlezan, zasto je obustavljena istraga za pad nadstresnice?

Ti ljudi nece imati prilike da pauziraju, budu roditelji, supruznici... Njih nista nece vratiti, zasto se pravda utire u zaborav?

Back