Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 28.441
Moz se desi vec veceras da se posibaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato on isao do cavtata, da bi nabacio novinarke ndh ?Fino, samo nemojte da se previše oladite, bilo bi nam iskreno žao!![]()
Neću ga ja nagovarati, nego ću zastavice SNS-a staviti izvan mreže. Takmičenje. Ko prvi do zastavice za nagradu sendvič od kita.zato on isao do cavtata, da bi nabacio novinarke ndh ?
nego, u bokinom zalivu kod herceg novog primecen kit
mene nece da poslusa, ajde ga ti posavetuj tihog da pliva malo dublje...![]()
Neću ga ja nagovarati, nego ću zastavice SNS-a staviti izvan mreže. Takmičenje. Ko prvi do zastavice za nagradu sendvič od kita.
Pa gde ćeš protiv vlasti da pričaš nesvetu jedan...Jao, apel na kulturu i lavina nekulture ujedno - moje omiljeno jelo. Salašar te pravio, licemerčino pokvarena.
Svi ste isti, usta vam se razjape kad neko nešto progovori slučajno protiv vlasti, odma se bacate u histeriju i izigravate moralne čistunce i pravednike, ja bih vas ovo, ja bih vas ono, srećom pa ste niko i ništa jer je jezivo pomisliti da takve emocionalno neuravnotežene sociopate imaju ikakvu moć.
Gde je ta energija kad pojedinci iz državnog vrha iskoračuju iz okvira svojih ovlašćenja, kvalifikacija i zaduženja? Otkad je dužnost predsednika republike, predsednika vlade, predsednika stranke, itd. i sa kojim to kvalifikacijama, da ikoga nazivaju ustašama, nacistima, fašistima, bolesnicima, ološima, bagrom, i uopšte čime god im padne na pokvarenu pamet da mogu da demonizuju opoziciono nastrojen narod? Gde je ta energija kad se naočigled javnosti sprovode kriminalne radnje orkestrirane ili relativizovane od strane istih tih pojedinaca?
Nema od takvih poput tebe gorih izdajnika, bio plaćeni bot ili korisni idiot.
Delovalo ti je jer si do te mere naivan i toliko indoktrinisan da automatski poveruješ u sve što dolazi iz medija. Delovalo ti je i zato što si do te mere pokvaren i zaluđen.
Drugih razloga nema da ikome "deluje autentično".
Upravo tako. Meni nisu jasni podržavaoci ovoga "çadır ustası" (što je ispravan prevod engleskog izraza "master of tents" na turski) koji i dalje, posle svega, posle svih dokaza da Herr Vutschler šuruje sa Zelenog, da svaki zvanični susret nekoga iz naše vlasti ne prođe bez zastave EU u pozadini, da je Putin odgledao sa kiselim osmehom njegovo preosveštenstvo g. Profitija dok je pričao o "cvetnajaa revolucija", da navodni FSB izveštaj nije rađen od strane istog (opet, i ovde ponavljam, samo peto odeljenje FSB ima ingerencije za rad u inostranstvu, ali radi na praćenju protivnika Rusije, domaćih i stranih i da 8. odlejenje, naučno-tehnološko, može da da mišljenje o upotrebi zvučnog oružja, ali ne radi u inostranstvu) i na kraju, Putinov odnos prema ovom našem nesretniku 9. maja govori više od reči."Zato sto zna da ne postoji obojena revolucija, pa je lako da pobedis ono sto se nije desilo.
To se budalama plasira u 2 termina vesti i mir.
Isto kao ne da on Srbiju, ne znam ko je hteo da uzme nesto sto i nije njegovo, ali ta prica prolazi, okrenuo je botove i protiv Putina, praznike baca u blato, sutra da kaze potpisano je de jure Kosovo, i da izadje narod na ulicu, njegovi trabanti bi se potukli da dokazu kako je to ispravno.
Ako su za tebe nedodirljivi i bezgrešni, nisu za svakog.Pa gde ćeš protiv vlasti da pričaš nesvetu jedan...
to ti po onoj fejk objavi iz jutarnjeg lista koju je ucinio poslanik iz sns ?Pa Hrvatska podrzava blokadere
I verbalno i materijalno
vasa pascad na osnvu cega ste pokusali pljuvati blokadere pred 15.03Gde je pobegla Mila Pajic?
U Hrvatsku bajo
Pametni ljudi,domaćini,grade i rade.Ne duvaju u vuvuzele i pištaljke i ne sede na LADNOM betonu.Ako su za tebe nedodirljivi i bezgrešni, nisu za svakog.
Zdravlje bože pa da negde iza rešetaka grade i rade u skoroj budućnosti.Pametni ljudi,domaćini,grade i rade.Ne duvaju u vuvuzele i pištaljke i ne sede na LADNOM betonu.
Ti nisi normalan čovek.Нормалном човеку
Рече мени неко ко подржава кољаче.Ti nisi normalan čovek.
Na osnovu čega si zaključio da ja podržavam koljače?Рече мени неко ко подржава кољаче.
На твојим коментарима на другој теми. Све је ок, такви као ти би подржали ове на власти да почну да кољу сутра, јер такви твог калибра су зарад идеологије поклали цела српска, јер су ови били супротне идеологије, или се нису слагали са њиховом.Na osnovu čega si zaključio da ja podržavam koljače?
Nisi dokazao tvoju tvrdnju. Citiraj šta sam ja rekao pa onda objasni argumentovano zašto moj komentar ukazuje da ja podržavam koljače. Čekam…На твојим коментарима на другој теми. Све је ок, такви као ти би подржали ове на власти да почну да кољу сутра, јер такви твог калибра су зарад идеологије поклали цела српска, јер су ови били супротне идеологије, или се нису слагали са њиховом.
Подржаваш Дражу, који је био кољач. Довољно.Nisi dokazao tvoju tvrdnju. Citiraj šta sam ja rekao pa onda objasni argumentovano zašto moj komentar ukazuje da ja podržavam koljače. Čekam…
Dokaži da ja podržavam Dražu. Čekam…Подржаваш Дражу, који је био кољач. Довољно.
Поставио си да је рехабилитован и са тим се хвалио, паметном доста.Dokaži da ja podržavam Dražu. Čekam…
Dokaži da sam se time hvalio. Čekam…Поставио си да је рехабилитован и са тим се хвалио, паметном доста.