"Kurir" opet laže!

Kurir treba zabraniti?

• Dosta je bilo njihovih laganja, njihovih "dobro obaveštenih izvora"

• Ne

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ljudi moji, ovim tekstom "Kurir" je dotakao dno:

Ljudi, nemoguće je da se SSP ratifikuje ako ga sve zemlje EU ne prihvate. Rumunija, Grčka i Kipar su snažno protiv bilo kakvog ulaska Kosova u EU bez saglasnosti Srbije.

A sto tebe to brine pa i da laze pa da postavljas tebe,da bi nas peosvetli...mozda laze necitam ga ali mislim da mnogooooooo vise laze BLIC , pooooogotovo B92 koji nezam kako postoji?itd

чекам8)

који то медији овде било ТВ,Новине или неко други поштује правила новинарске етике:?:

сви раде за неког газду или за неку одређену политичку опцију

ne,ajde uredu da rade za neku politicku opciju,ali nijedan mediji se ne sluzi lazima i gnusnim izmisljotinama kao sto se sluzi kurir.

Када неко у свом аваатару има јЕвроунијатску заставу и још помиње реч ЕТИКА - то је чисто скрнављење тог појма..........:roll::roll::roll:

meni ne pada na pamet da se raspravljam vise sa tobom posto ti ocigledno imas poremecen sistem vrednosti i nisi dostojan da raspravljam sa tobom o bilo cemu.

A sto tebe to brine pa i da laze pa da postavljas tebe,da bi nas peosvetli...mozda laze necitam ga ali mislim da mnogooooooo vise laze BLIC , pooooogotovo B92 koji nezam kako postoji?itd

Ne citas Kurir, a znas da Blic laze. Bas fino. Sreca da je blic privatna firma, a osnivac i vlasnik je finansijski jaci od cele nase drzave. Neki od najboljih novinara i analiticara u drzavi rade za Blic. I sve prvo saznas iz blica, ali znas da lazu. Jaoooooo, nesreco....

B92 nisu novine. Bar nisu bile.

A jel znas sta je to 'kupuje se na trafici, a nisu novine?'

Pa 'Kurir'

ne,ajde uredu da rade za neku politicku opciju,ali nijedan mediji se ne sluzi lazima i gnusnim izmisljotinama kao sto se sluzi kurir.

на Б92 Млађани рекао да је курир исплатио 15 сома еура на основу тужбе па на крају испало да није...ко ту лаже Б92 Млађани или курир

да којим случајем курир пише само о "Мерцедесу у Баточини" не би га пљувао;-)

на Б92 Млађани рекао да је курир исплатио 15 сома еура на основу тужбе па на крају испало да није...ко ту лаже Б92 Млађани или курир

да којим случајем курир пише само о "Мерцедесу у Баточини" не би га пљувао;-)

ma neka pisu sta oni zele i neka drze stranu partiji kojoj oni zele ali neka pisu istinu a ne samo gnusne izmisljotine i lazi,a sto se Dinkica tice kurir laze sigurno posto su dokazani u tome.

ma neka pisu sta oni zele i neka drze stranu partiji kojoj oni zele ali neka pisu istinu a ne samo gnusne izmisljotine i lazi,a sto se Dinkica tice kurir laze sigurno posto su dokazani u tome.

Tako je! Nek pisu istinu, kakva god da je, pa je to onda ipak objektivno. Ovako, ako sutra Kurir napise da je umro Sloba u Hagu, pocecu da sumnjam u to, jer da Kurir laze - te je postulat. Ova 'Pravda' je jos gora, ali ona je napravljena samo da radi za radikale i samo za izbore - to je drugo, ali Kurir ipak samo lazi prodaje i uzima lovu na tome, a to je nesto najgore.

Slobodu stampe treba postovati, ali neke stvari tu treba i regulisati i ograniciti i ne dozvoliti svima da pisu svasta.
Ovo ne mislim samo za Kurir, u tom drustvu novina su i Pravda, Blic, Pres.
Mada se uvek dobro nasmejem kad god procitam neki clanak iz bilo kojih gore pomenutih novina.

Ne citas Kurir, a znas da Blic laze. Bas fino. Sreca da je blic privatna firma, a osnivac i vlasnik je finansijski jaci od cele nase drzave. Neki od najboljih novinara i analiticara u drzavi rade za Blic. I sve prvo saznas iz blica, ali znas da lazu. Jaoooooo, nesreco....

B92 nisu novine. Bar nisu bile.

A jel znas sta je to 'kupuje se na trafici, a nisu novine?'

Pa 'Kurir'
brate losa je fora da mi stavljas reci u usta pa ih onda kao moje opovrgavas?
nisam rekao da citam blic,a i nikad se ne informisem preko njih jer 1 godinu ni neznam da postoje.
kada sam ih slucajno 2-3 puta procitao sve mi je bilo jasno...ekvivalent pravde u drugoj verziji,a to sto je blic privatna firma jos je veci dokaz za upucene ljude naravno,ni blic ni kurir ne citam,ali znam dobro za koga pisu,a za b92 nisam ni rekao da su novine mozda si hteo da ispadnes pametan na foru,.
i ej stani malo pa ti hoces da mi kazes da je blic nepristrasna novina?blic jaci od drzave???e burazeru onda ti neznas sta znaci biti jak.......

Ljudi moji, ovim tekstom "Kurir" je dotakao dno:

Ljudi, nemoguće je da se SSP ratifikuje ako ga sve zemlje EU ne prihvate. Rumunija, Grčka i Kipar su snažno protiv bilo kakvog ulaska Kosova u EU bez saglasnosti Srbije.

Kurir_velika-29120-1-2.gif

A što pišu latinicom?

Back