1976!
Iskusan
- Poruka
- 5.110
Posavetuj je i da se ona dobro opskrbi. Tvom iskustvu će verovati, mada će je i život naučiti, ako bude toliko tvrdoglava.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Muskarac i zena stupaju u neki oblik veze jer se fizicki i mentalno privlace.Ako je njoj ili njemu potrebno da bude s nekim drugim,onda razlozi zbog kojih su u toj vezi -ne postoje,kraj,nema vise,dovidjenja.Joj, al' nagrdise ovu ribu Svete - Shtete![]()
Ne, nije tema o tome da li je devojka kur.va ili ne ako ima vise od jednog, pogresili ste.
Zanima me sta mislite zasto je toliko ukorenjeno misljenje u narodu da devojka ili zena ako vara mora da je ku,rva a muskarcu je garant falilo nesto "kod zene" ili ti "zena mu ne daje" ?
Ja nekako kontam da i zena moze da bude sexualno bice iako je to nekima na Balkanu SF pricaMislim nikada necete cuti : Pa da prevarila ga zbog sexa. Nego kao zene varaju jer su se zaljubile.
Sta vi mislite, a?![]()
Pa ako varaju jer su se zaljubile valjda je to manji moralni greh (ili bar logički) od varanja zarad ubijanja dosade.Joj, al' nagrdise ovu ribu Svete - Shtete![]()
Ne, nije tema o tome da li je devojka kur.va ili ne ako ima vise od jednog, pogresili ste.
Zanima me sta mislite zasto je toliko ukorenjeno misljenje u narodu da devojka ili zena ako vara mora da je ku,rva a muskarcu je garant falilo nesto "kod zene" ili ti "zena mu ne daje" ?
Ja nekako kontam da i zena moze da bude sexualno bice iako je to nekima na Balkanu SF pricaMislim nikada necete cuti : Pa da prevarila ga zbog sexa. Nego kao zene varaju jer su se zaljubile.
Sta vi mislite, a?![]()
reč je jednostavno o dobroj staroj fori - manipulaciji. Koju su izmislili muškarci. Vrhunska manipulacija je bila kada su ubedili žene da su one te koje manipulišu. Tako su popovi izmislili mit o "ženskom jeziku", da ne govorimo kako je sve počelo od neke tamo jabuke koju je naivnoj (ali opet, valjda, zlonamernoj) ženi, poturila zmija. 
vrlo moguće, obzirom na neke izjave i implementaciju tog, tako popularnog, "majčinskog instinkta" koji, ako žena ne oseća ili ne prepoznaje - nije žena.Joj, al' nagrdise ovu ribu Svete - Shtete![]()
Sta vi mislite, a?![]()
neupustam se u ozbiljnije veze ,ako primetim da devojka nema nikakav kriterijum ,ali svakako odrzavam kontakte sa takvom![]()

Elem, prevara.
Koga briga zašto neka tamo cica vara tipa? Da joj je dobro sa njim, da ima sve što joj treba, ne bi ga varala.
Prevara sama po sebi je po meni glupost. Nije ti dobro kraj nekog, pakuj krpice i tutanj. Nisi siguran da li ti je dobro sa nekim, stani i razmisli. A malo sexa sa strane može samo da iskomlikuje stvari još više. Posebno ako su i emocije uključene.

Joj, al' nagrdise ovu ribu Svete - Shtete![]()
Sta vi mislite, a?![]()
Pa ustvari je reč "varanje" zanimljiv izraz skroz. Cenim da kad bi me neko prevario, kao što i jeste, ali baš na način koji ću da opišem (a možda je i kresnuo, nemam pojma i ne zanima me), sam čin ne bi me nešto povredio, u pitanju bi bila čista posesivnost. Kao da je neko uzeo moju četku, nije me pitao i vratio je na isto mesto sa dlakama u njoj :Ipo prirodi stvari zene kada varaju, varaju jer im kod kuce nedostaje razumevanje, podrska, toplo rame
po prirodi muskarci varaju jer je ovaj svet prepun zgodnih riba, a oni bi sve da oplode - takva nam je priroda
svakako, mogu stolovi i da se okrenu
ono sto mene zanima je - zasto se to zove varanje, tvoje telo pripada samo tebi (ne partneru), a nas duboko usadjeni moral telesnog 'vlasnistva' je mozda, kazem mozda, sasvim pogresan
tipicno, samo da ne saszna - kao da nije bilo nista, tako ispadne... nisam ni sam siguran da li postoji 'ispravna' ili samo 'main stream' logika
ima svoju volju i tu dolazimo do prevare. Svojevoljno je otišao da kresne drugu i vratio mi se, well, samo zato što bih se ja sama osetila jadno i zapitala se šta uopšte tražim s njim kad mu nisam dovoljna..... verovatno to ne bih istolerisala, bar ne da nastavi to da radi.Pa ustvari je reč "varanje" zanimljiv izraz skroz. Cenim da kad bi me neko prevario, kao što i jeste, ali baš na način koji ću da opišem (a možda je i kresnuo, nemam pojma i ne zanima me), sam čin ne bi me nešto povredio, u pitanju bi bila čista posesivnost. Kao da je neko uzeo moju četku, nije me pitao i vratio je na isto mesto sa dlakama u njoj :I
Problem nastaje kada postoji šansa da mi je ne vrati, tj. da je ukrade, ali ova četkaima svoju volju i tu dolazimo do prevare. Svojevoljno je otišao da kresne drugu i vratio mi se, well, samo zato što bih se ja sama osetila jadno i zapitala se šta uopšte tražim s njim kad mu nisam dovoljna..... verovatno to ne bih istolerisala, bar ne da nastavi to da radi.
Ali ako je počeo da flertuje sa drugim ženama, da traži od njih pažnju, da izigrava frajera, znači da mu nisam aman baš ništa osim neke sigurne stanice kojoj može da se vrati kad ga sve ostale ispale, a ot je onako baš baš jadno. Mnogo je više fer da me jednostavno ostavi na vreme da nađem nekoga ko će da me stvarno voli, zar ne?
Tu je skriveno varanje.
Pa dobro, možda i ima..... partner s kojim smo je potencijalni drugi roditelj naše dece. Ako ide unaokolo i vežba na ostalima, na stranu kontracepcija i sve, ta stvar koja u većini ipak sjedinjuje ljude postaje dovedena u pitanje. Možda je to.