Thanatos
Poznat
- Poruka
- 9.917
Ne znam, izgleda da je misljenje da su samo muski svastojebi a da su zene probiracice![]()
Ne nego je mišljenje da je za muške prirodno da su svaštojebi, a za žene da su probiračice..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, izgleda da je misljenje da su samo muski svastojebi a da su zene probiracice![]()
.pa ako krenemo da smo mozda samo malo otishli dalje od zivotinja (mada dosta chesto smo vece zivotinje od njih samih) sve ti se samo da kasti ,muzjak je taj koji ide od zenke do zenke......................pa tako i mi ......ili mozda ne ..ipak da...![]()
Nisam svastojebDaj br![]()

Bojim se ima da nastane zagušenje u sandučetu, ko sms-ki za Novu Godinu..![]()

a taj dečkov prijatelj je šta...žrtva?
![]()

Ma seru bre..plase se one i kite koju imaju kamo one u koju tek treba se zaljube da bi imali sex![]()
..Žensko se qurac ne plaši...(babina izreka) 
))) ovim nekim kao femi shvatanjima zene pokusavaju da to promene.
)))))))

Ko me shvati castim kafom![]()

...............evo bacam se u razmishljanje .....
od ovog Svete , shete) ne ostavi tog svog mucenika u kog vise nije zaljubljena? 
I sto majku mu ta zaljubljena toliko zena u svog ljubvnika (evo i kur.va ovaod ovog Svete , shete) ne ostavi tog svog mucenika u kog vise nije zaljubljena?
Zato sto vara zbog SEXA. Mnogo sam mudra danas![]()

Ne znam, ja ne varam, ja sam postena zena.com![]()
Ali krenimo teorijom da zene varaju zbog ljubavi ili zaljubljenosti i da je ta premisa tacna. Sad je pitanje kako ako je zena (u ovom slucaju predstavljena ko osoba kojoj su samo emocije bitne) stigla do te zaljubljenosti . I kako je moguce da je zaljubljena u 2 tipa istovremeno?![]()
Ili onda ima sex samo sa ljubavnikom u koga je zaljubljena jer ko nesexualno bice ne moze imati sex sa zvanicnim momkom , ako me razumete sta 'tedoh reci![]()
Pa je l' to onda prevara? I kako se realizuje ta zaljubljenost, kroz sex po motelima?![]()
ondaK je to samo sex, mozda je ona unesena i emotivno u tu pricu, to niko ne opovrgava ali je tu zbog S E X A!

A sto je nemoguce biti zaljubljen u dve osobe istovremeno?![]()
Ne znam, ja ne varam, ja sam postena zena.com![]()
Ali krenimo teorijom da zene varaju zbog ljubavi ili zaljubljenosti i da je ta premisa tacna. Sad je pitanje kako ako je zena (u ovom slucaju predstavljena ko osoba kojoj su samo emocije bitne) stigla do te zaljubljenosti . I kako je moguce da je zaljubljena u 2 tipa istovremeno?![]()
Ili onda ima sex samo sa ljubavnikom u koga je zaljubljena jer ko nesexualno bice ne moze imati sex sa zvanicnim momkom , ako me razumete sta 'tedoh reci![]()
Pa je l' to onda prevara? I kako se realizuje ta zaljubljenost, kroz sex po motelima?![]()
ondaK je to samo sex, mozda je ona unesena i emotivno u tu pricu, to niko ne opovrgava ali je tu zbog S E X A!

moguće...al mnogo teško za podneti....: )
Ja sam opovrgnuo da nije zbog sexa i dalje cekam da mi se jave s golim fotkama i cv-em kako i sta rade![]()
da pregledas ponude pa javi sta je bilo 
Uh fuc.k nova tema![]()
Mislis da je moguce toliko se emotivno rastrzati?
Mozda voleti jednu u drugu biti zaljubljen, ali biti zaljubljen u 2 osobe istim intenzitetom.. Tesko, gotovo nemoguce![]()
Jer ljubav je smirena, zrela, a zaljubljenost euforija i histerija mozga sa divljanjem hormona. Tesko da to izazivaju 2 osobe istovremeno i paralelno...
Makar kod mene , mozda drugi drugacije rezonuju i dozivljavaju zaljubljenost...