Kupujete li Eurocrem?

Da li konzumirate "Eurocrem"?
Ja,lično ne. Izgubili su licencu od "GANDOLE", i to više nije, onaj prepoznatljiv ukus.Kupovao sam više puta, zadnjih godina, da probam, ima li promene. I ništa. Zapravo, nije ni prići onom ukusu. Šta vi mislite, o tom proizvodu?
Kod nas nigde da se nadje,samo Cipiripi,a ni blizu Euro kremu.Ja doduse volim Euro blok,ali ni njega nema vec samo ovaj Cipiripi.

Bio mi je omiljen ali odavno nije to to. "Othranio" me je, .bukvalno sam svako jutro od pokojne babe kao dete dobijao onaj mali kremić posle doručka. Sem jednog perioda Kinder Lade prekinutog 90' samo sam taj konzumirao. Čak ni nutela nije poremetila tu ljubav. Ali prošlo vremenom. Već desetak+ godina je ukus sve gori i gori.
Inače ne kupujem kremove uopšte odavno...koliko god sam ih voleo već moram malo da pazim i na kilažu i na šećer a za ze stvari je smrt. Sada bukvalno ponekad uz palačinku ali to nije često.

Ja,lično ne. Izgubili su licencu od "GANDOLE", i to više nije, onaj prepoznatljiv ukus.Kupovao sam više puta, zadnjih godina, da probam, ima li promene. I ništa. Zapravo, nije ni prići onom ukusu. Šta vi mislite, o tom proizvodu?
Nisu izgubili nego Draškovići nisu hteli da plate
Zna se šta je licenca

Rodoljub Drašković je brat od Vuka Draškovića, monarhiste i borca protivu partizanštine
UIspeli su da vrate otetu dedovinu iz Takova kada su sišli sa Hercegovine u civilizaciju

Kod nas nigde da se nadje,samo Cipiripi,a ni blizu Euro kremu.Ja doduse volim Euro blok,ali ni njega nema vec samo ovaj Cipiripi.
Cipiripi je klasa za ovaj Rodoljubov EuroSranj

Izbija masnoća, oseća se smrdljivo mleko u prahu, a od onog tamnijeg dela psujem sebe u wc-u posle kad krene neka melasa iz mene

Ili im poslati inspekciju u pogon ili im minirati trovačnicu

Eurocremu jeste promenjena receptura jer je original imao zastrašujuću količinu zasićenih masti.

U prevodu, u USA, koja nije baš poznata po zdravoj hrani, stari Eurocrem uopšte više nije mogao da dobije dozvolu za upotrebu, pa je promenjena i receptura u jednom trenutku, napravljen je da bude malo manje nezdrav.

Jaffa crem se recimo pravi baš po starom Eurocrem Gandola receptu, ko voli taj ukus i ne smeta mu ateroskleroza.

Ja sam presao na finetti, grcki je cini mi se...pre 10 godina, pa su ga sad ponovo vratili , ideja ga gura...

Ima prodavnica kremova, gde su svi ti waltz, sanela, minela, kuravela, koji kostaju manje ili oko 100din za pola kila...waltz je tu samo malo skuplji , ali tu je...a nije nista bolji po kvalitetu , sve je to margarina 40% , tvrdo , masno , secera uzas, a kakao je onaj iscedjeni do daske, pa jos iscedjen plus, pa ne znam sta jos...da slucajno ne ostane trag ukusa kakaa...

Ali nadje se i medju tim masnim kremovima neki koji nekom odgovara..
Sad je bila akcija dobro krema, 320 din za kilo...a nije dobar , ali nije ni los kao ostali...jeste da ja imam utisak da mi je eurokrem bolji onaj koji kupih u maxi...vidim nije isto kantica i tegla...pa nije isto ni tegla i tegla max...itd itd..

probao sam i ove ostale, nemacke, pa mi nisu legli...kremovi su dobri kad su malo masni , a puni lesnika i 22 ili 24 kakaa...ali i ja mnogo trazim, kod nas su cak i cokolade uvrnute, tj vise se cene cokolade od ispranog kakao praha, nego od pravog kakaa...
posto je gorci i nema onaj miris kakaa , to tumace kao prava cokolada...ustvari je samo manje secera...a kakao je kao toc kod kafe...ispran...

Evo balkanske klasike - bosansko gomno je najsladje

Poslovodstvo Takova tvrdi da se eurokrem i dalje pravi samo u Srbiji, dok vlasnik kompanije Svislajon Takovo Rodoljub Drašković kaže da se deo proizvodi u BiH.

Kupujem onaj u plasticnim cinijicama koji se radi u BIH i mnogo je bolji od ovog u tegli koji radi takovo...Ukus je mnogo mnogo drugaciji

:lol:

Bosanski Marlboro - bolji od američkog
:rotf:

Kupio sam na tri meste po 2 l pepsija, i sva tri su razlicita, da ne poveruje covek..
Jedan je onaj stari pepsi , tezak miran, zanimljivo ali imam utisak da nije vise samo secer unutra nego i zasladjivac mesano....ne bih rekao da gresim...mislim da ima oba..

Drugi je neki cvetni , razvaljuje koliko je cvetni , tacno osecam delimicno kao osvezivac prostorije ili neki parfem i to dobar parfem cvetni , imaju te podele u onoj radnji kod kneza...

Treci je neki kao sokic od grozdja, a opet kao sokic...cini mi se manje secera, secer daje ukus tezine kad ga ima dosta u pepsiju...nekome to prija i nekad prija, a nekad moze i da se razblazi malo i ne smeta...

Zanimljivo je da su i flase razlicite, jedna je neka izuvijana i skracena, a pise 2l, druga je izuvijana i izduzena, pise 2l, a treca je ona stara ...

Zanimljivo...verovatno deluju i razlicito .....mislim da meni prija stara teska pepsi...manje se popije, dodje kao karamela bombona, manje uneses secera sa jednom karamelom nego sa 200g eurokrema...a osecaj slatkoce u ustima isti...zato su bombone zdravije od kremova i cokolada...uzmes jednu i to ti je za pola sata sigurno , eventualno 2 helfa...

Back