Ja sam presao na finetti, grcki je cini mi se...pre 10 godina, pa su ga sad ponovo vratili , ideja ga gura...
Ima prodavnica kremova, gde su svi ti waltz, sanela, minela, kuravela, koji kostaju manje ili oko 100din za pola kila...waltz je tu samo malo skuplji , ali tu je...a nije nista bolji po kvalitetu , sve je to margarina 40% , tvrdo , masno , secera uzas, a kakao je onaj iscedjeni do daske, pa jos iscedjen plus, pa ne znam sta jos...da slucajno ne ostane trag ukusa kakaa...
Ali nadje se i medju tim masnim kremovima neki koji nekom odgovara..
Sad je bila akcija dobro krema, 320 din za kilo...a nije dobar , ali nije ni los kao ostali...jeste da ja imam utisak da mi je eurokrem bolji onaj koji kupih u maxi...vidim nije isto kantica i tegla...pa nije isto ni tegla i tegla max...itd itd..
probao sam i ove ostale, nemacke, pa mi nisu legli...kremovi su dobri kad su malo masni , a puni lesnika i 22 ili 24 kakaa...ali i ja mnogo trazim, kod nas su cak i cokolade uvrnute, tj vise se cene cokolade od ispranog kakao praha, nego od pravog kakaa...
posto je gorci i nema onaj miris kakaa , to tumace kao prava cokolada...ustvari je samo manje secera...a kakao je kao toc kod kafe...ispran...