Kupujete li Eurocrem?

A ovo?
1728910096100.png

Da li konzumirate "Eurocrem"?
Ja,lično ne. Izgubili su licencu od "GANDOLE", i to više nije, onaj prepoznatljiv ukus.Kupovao sam više puta, zadnjih godina, da probam, ima li promene. I ništa. Zapravo, nije ni prići onom ukusu. Šta vi mislite, o tom proizvodu?

Uvijek dobar ali je nekada ne bio dobar nego savrsen.E sada fora je sto su nekada vise ljesnika stavljati i sama boja Eurokrema je bila bijela i svijetlo braon a sada je bijela i tamnobraon

Eurocremu jeste promenjena receptura jer je original imao zastrašujuću količinu zasićenih masti.

U prevodu, u USA, koja nije baš poznata po zdravoj hrani, stari Eurocrem uopšte više nije mogao da dobije dozvolu za upotrebu, pa je promenjena i receptura u jednom trenutku, napravljen je da bude malo manje nezdrav.

Jaffa crem se recimo pravi baš po starom Eurocrem Gandola receptu, ko voli taj ukus i ne smeta mu ateroskleroza.
jel ima taj jaffa crem da se kupi negde? ja ga nisam skoro videla.

Uvijek dobar ali je nekada ne bio dobar nego savrsen.E sada fora je sto su nekada vise ljesnika stavljati i sama boja Eurokrema je bila bijela i svijetlo braon a sada je bijela i tamnobraon
Lešnika ima u tragovima. Može mikroskopom da se traži. A, šećera su nakrkali, preko granice. Tako da, ne da je poremećen balans, kakaa i lešnika, i kvalitet gurnut na marginu, nego su kremovi, koji se prave, po raznim, Suvim dolovima, Babušnicama i Toponicama, čak i bolji, od ovog proizvoda (smeća) , zvanog Eurocrem Na žalost, je tako.

Back