jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 31.452
Hebo te taliban.Sta me briga za licencu,bitno je da meni odgovara.Ma nemoj? Nije važna licenca? A kako je nastao Eurocrem?
Jel su tebe uzgajali u talibanskom internatu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hebo te taliban.Sta me briga za licencu,bitno je da meni odgovara.Ma nemoj? Nije važna licenca? A kako je nastao Eurocrem?
Jel su tebe uzgajali u talibanskom internatu?
Samo Lido beliDa li konzumirate "Eurocrem"?
Ja,lično ne. Izgubili su licencu od "GANDOLE", i to više nije, onaj prepoznatljiv ukus.Kupovao sam više puta, zadnjih godina, da probam, ima li promene. I ništa. Zapravo, nije ni prići onom ukusu. Šta vi mislite, o tom proizvodu?
Ne stavljaju kakao i ima ukus recikliranih kamionskih guma.Da li konzumirate "Eurocrem"?
Ja,lično ne. Izgubili su licencu od "GANDOLE", i to više nije, onaj prepoznatljiv ukus.Kupovao sam više puta, zadnjih godina, da probam, ima li promene. I ništa. Zapravo, nije ni prići onom ukusu. Šta vi mislite, o tom proizvodu?
Da li konzumirate "Eurocrem"?
jel ima taj jaffa crem da se kupi negde? ja ga nisam skoro videla.Eurocremu jeste promenjena receptura jer je original imao zastrašujuću količinu zasićenih masti.
U prevodu, u USA, koja nije baš poznata po zdravoj hrani, stari Eurocrem uopšte više nije mogao da dobije dozvolu za upotrebu, pa je promenjena i receptura u jednom trenutku, napravljen je da bude malo manje nezdrav.
Jaffa crem se recimo pravi baš po starom Eurocrem Gandola receptu, ko voli taj ukus i ne smeta mu ateroskleroza.
Ima u Maxiju...jel ima taj jaffa crem da se kupi negde? ja ga nisam skoro videla.
ok, hvala na odgovoru,
Ovo je samo crnobeli koliko ja znam, samo je slika takva da se ne vidi.ok, hvala na odgovoru,
istina nisam ni u Maxi bila skoro
nego, ovo je samo crni ima li crno-beli?
Lešnika ima u tragovima. Može mikroskopom da se traži. A, šećera su nakrkali, preko granice. Tako da, ne da je poremećen balans, kakaa i lešnika, i kvalitet gurnut na marginu, nego su kremovi, koji se prave, po raznim, Suvim dolovima, Babušnicama i Toponicama, čak i bolji, od ovog proizvoda (smeća) , zvanog Eurocrem Na žalost, je tako.Uvijek dobar ali je nekada ne bio dobar nego savrsen.E sada fora je sto su nekada vise ljesnika stavljati i sama boja Eurokrema je bila bijela i svijetlo braon a sada je bijela i tamnobraon