AwaxtheSerb
Početnik
- Poruka
- 36
Ljudi treba mi Nathan Never 42....ako ima ko bolje ocuvan neka se javi...za prodaju naravski...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni sa juce posrecilo-na niskoj zelenaskoj pijaci sam uzeo br27-Video sam27 Vidio sam kako umireš
30 Šesto čulo
Ova 2 ces uzasno tesko da nadjes,i ako ih nadjes bice preskupi!
Oim ako ti se bas na posreci!![]()
Da li neko ima Dilane hrvatska izdanja
SDEX 02 Jack trbosjek
SDEX 03 Noći punog mjeseca
SDEX 04 Život Anne never
SDEX 07 Zona sumraka
SDEX 08 Povratak čudovišta
LEX 13 Oni su među nama
LEX 15 Kanal 666
i Dnevnikova
27 Vidio sam kako umireš
30 Šesto čulo
39 Gospodar tišine
48 Direktni prenos
ponude poslati na zicmra@yahoo.com
Vidi-i da ima neko cena ce biti oko 10 e,jedino ako naletis na nekog ko se ne razume u stripove pa ga uzmes za male pare.Da li je moguce da niko nema na prodaju neki od ovih stripova???? Auuu!
Jel zna neko neshto vishe o ovome? Kad tje i kako tje da izlaze itd. U svakom sluchaju, ako ima nekog iz Nisha da prodaje DD, kupujem sve (Dnevnik, Slobodna Dalmacija, Ludens).Ostale skupljaj u VC kolekcionarskom izdanju koje ce izaci uskoro.
Jel zna neko neshto vishe o ovome? Kad tje i kako tje da izlaze itd. U svakom sluchaju, ako ima nekog iz Nisha da prodaje DD, kupujem sve (Dnevnik, Slobodna Dalmacija, Ludens).
Kolekcionarski Dilan Dog se pojavio u prodaji u cetvrtak na sajmu knjiga u Beogradu. Sajamska cena kao i cena u objektima Trafika (sa karticom kluba citalaca) je 1120 dinara. A regularna cena je 1400 dinara. Knjiga ima 306 strana i obuhvata prve tri epizode redovnog Dilana Doga izaslog u Italiji, odnosno prva 3 Dnevnikova broja ili prva 3 Slobodna Dalmacija extra. Naslovnicu je radio Corrado Roi, a unutar knjige se nalaze orginalne naslovnice u crno beloj boji. Takodje na kraju stripa se nalaze zanimljivi tekstovi o Sklaviju i Grucu.
Knjiga je radjena na osnovu italijanskog izdanja Granderistampa. Za vise imformacija o tom izdanju poseti stranicu :
http://www-en.sergiobonellieditore.it/auto/scheda_speciale?collana=76&numero=1&subnum=0
Hvala na informacijama. Jel znash mozhda da li postoji neka Trafika u Nishu?