Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Imam ja ceo SD DD od 1 do 60. Ocena 4+ do 5-. Cijena sitnica. 250 eura 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah, ne hvala. Mogu da ih nabavim za 100-200 din po komadu u odlichnom stanju.
Koja cetiri broja SD vrede 100 eura samo oni? Koliko sam je upoznat najskuplji iz te edicije su br.4 Sablast u noci, br.22 Prica o Dilanu Dogu i br. 60 ili 61 Nesmiljeni Hook, jer je to prvi Ludens. I prva dva mozes da nabavis za otprilike 10 eura svaki a Hooka za nekih 300-400 dinara. (Ja sam ga kupio u Darkwodu pre mesec i po za 200 dinara.) A mogu i da ti posaljem linkove gde mozes i da ih kupis.
A u celoj Dilanovoj ediciji je ubedljivo najskuplji br. 60 Frankenstajn koji je izasao kao pirat. Skupi su i br.27, 30,39,i 48. I njihova cena je oko 10 eura svaki. Ceo komplet odlicno ocuvanih Dnevnikovih Dilana mozes da kupis za 300 evra. Ako hoces i taj link cu ti takodje poslati.
I na kraju ceo komplet Ludens extra ti vredi oko 150 evra. Mozda malo manje.
A za 100 dinara ne moze nista da se kupi osim Vaninijevih ili Abatonovih izdanja.
Za 160 dinara vecina Ludensa i Ludensa extra u Darkwoodu.
Sd od 200 pa navise.
Isto tako i Dnevnik. Zavisi od brojeva.
I 200 evra za komplet SD nije mnogo jer je tu cak 60 brojeva. znaci oko 3.5 evra po broju u proseku.
Lazes. Pogotovo sto imas cetiri broja koja vrede oko 100 eur samo oni, A da mozes da ih nabavis nabavio bi. A drugo u dobrom stanju tek ne moze da se nabavi.
Ajde dobro 250 je puno evo za 200 bih prodao + 10 mesanih stripova na poklon + DVD sa kompletnim serijalom Star Wars
Sve to za 200 eura
Razgovaram samo sa ozbiljnim kupcima, lazovi me ne interesuju.
Dilani koje je izdala SD kostaju od 200 dinara pa navise, zavisno od ocuvanosti. Ima par brojeva koji mogu da se nadju jeftinije zbog preklapanja sa domacim izdavacima (Konjanici vremena, Titanic, Preobražaj). Priča o dylanu dogu je 800-1000 dinara. Ima i par epizoda koje se krecu oko 400-500 dinara (Sablast u noći, Simfonija smrti..).
Sto vise cekas manje ce vredeti,ludens extra ide punom parom i pregazice sve,i posle ces taj komplet davati za 1,a ne za 180 evra.Kao okoreli DD fan koji je procito 90 % svega sto je izaslomogu vam reci da su te epizode daleko ispod proseka,bar 80% njih,i da cu ih lepo sacekati u LUEX.Znaci da kazemo 180 eura komplet.
Pa dobro prodao bih i za toliko![]()
Sto vise cekas manje ce vredeti,ludens extra ide punom parom i pregazice sve,i posle ces taj komplet davati za 1,a ne za 180 evra.Kao okoreli DD fan koji je procito 90 % svega sto je izaslomogu vam reci da su te epizode daleko ispod proseka,bar 80% njih,i da cu ih lepo sacekati u LUEX.
Ja sam uzeo komplet dd redovni 30 komada za 3000 od broja 60 do 95 sa rupama na brojevima 70 i nekim,toliko o tome koliko je lu 61,62.. skup...
Bar necu imat sarenu kolekciju(zuti sd,poneki zeleni,a lu crni)onda cu je radije zadrzati za sebeA Extra ce da objavi celu SD ediciju tamo negde... za 11 godina s obzirom da izlazi dvomesecno
.
samo ti cekaj...
Bar necu imat sarenu kolekciju(zuti sd,poneki zeleni,a lu crni)
a I mlad sam,ne zurim nigde.
Lazes. Pogotovo sto imas cetiri broja koja vrede oko 100 eur samo oni, A da mozes da ih nabavis nabavio bi. A drugo u dobrom stanju tek ne moze da se nabavi.
Ajde dobro 250 je puno evo za 200 bih prodao + 10 mesanih stripova na poklon + DVD sa kompletnim serijalom Star Wars
Sve to za 200 eura
Razgovaram samo sa ozbiljnim kupcima, lazovi me ne interesuju.
Ala se vi gadjate cenama, pa ako vrede ti tvoji Sd dilan Dog toliko, koliko vrede moj ZS 13 Nasilje u Darkwoodu i LMS 7 Zarobljenici Crvene Vestice, ocuvanost 4. Mora da vrede jedno 1000eur![]()
Moj najskuplji strip JE ZS 1 i tesko bi za njega dobio vise od 50 eura
nije zagor a i mozda nije ocuvan dobro?
Ne nije zagor nego je teks i ocuvan je za dobru 4