!!! KUPUJEM POSTANSKE MARKICE, PAPIRNATI I METALNI NOVAC !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gospodine knele, da li vidite da niko nije zainteresovan, nemojte molim vas biti tako dosadni !:rtfm:
Jovke, Jovke, taman sam te pohvalio kako se pocinjes uciti strpljenju, a ti ovako.
Malo strpljenjam mladicu, svako ima prava da na forumu nudi koliko hoce puta.
Nema ogranicenja. Ako ne skupljas markice, kao sto ih ja ne skupljam, preskocis temu, nije za tebe, nije ni za mene, ali za nekog mozda jeste.

pozdrav svima. sakupljao sam markice ko klinac prije i sad me je pocelo zanimat da ih pocnem sakupljat i prodavat(takav hobi mi izgleda sada puno zanimljiviji).zanimalo bi me gdje se moze na internetu nac, ak uopce ima, kataloz iz sto vise raznih drzava svijeta. I nekakve knjige u vezi markica u kojima bi sazno hrpu pitanja o njima (nebi htio sad pisat pitanja jel ih imam poprilično).ukratko da steknes puno znanja o cijenama, sto ih sve cini vrijednijima, da ih moze procijenjivat koliko su stare po pisanjima i zigovima , itd.bio bi puno zahvalan ako mi netko da nekakve upute i linkove na internetu pa da krenem lagano po njima.unaprijed se zahvaljujem.

nadam se da vam ne smeta od kud sam meni za vas ne.Ja za sve su krivim politicare vaše i naše, dao bog da ih sve zajedno grom spali. mi smo svi samo pijunčeki u njihovoj igri.

Ej jesi li sazno stranice koje sitrazio?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back