Kupovina dobrog polovnjaka

Pojma ti o kolima nemas. Gde si video da se u tolikom broju voze te kamp kucice preko?
Ako nisi primetio,a nisi,ovaj Clio je sa holandskim tablicama a u Holandiji se mahom na kola stavlja kuka i to zbog nosaca za biciklove pa tako mala kola imaju kuku a nema te prikolice koju oni mogu da vuku osim one najmanje koja ne opterecuje auto.
Cure eto vam opet dokaza kako mario zna znanje tj kako ne zna.
A kako dalje budemo pisali uveravacete se sve vise i vise.;)
Da i ta bicikla ...To sam zaboravio ..

I to je upitno ja sa svojim iskustvom ne kupujem od dilera ali da ne radim sam verovatno nebi ulazi u rizik koji nosi kupovina od vlasnika .. Preprodavac ili auto kuca koja drži do sebe pregleda auto pa ga sprema za prodaju i mehanicki i kozmeticki .. Drugo su ovi koji varaju a koje vi ganjate jer hocete da bude dzaba .. Prvatno ako nisi neko ko zna da radi ili ima dobre veze se ne kupuje jer vrlo cesto kad se ljudi odluče na prodaju staju sva ulaganja.. . . Nisam se jednom nasadio tako ..
To u srbiji ne postoji dođi malo na placeve nisi dugo bio 🤗

To u srbiji ne postoji dođi malo na placeve nisi dugo bio 🤗
To je više pitanje za drzavu ..Svugde varaju ako imaju tu mogucnost
Uvek ima ljudi koji rade kako treba samo ih nema za dz .. Trazi one koji imaju firme i preko i u Srbiji ili nekog koga bije dobar glas.. Ne ocekuj da daš 2000€ i da ces proci uvek dobro ..Pogotovo u tom cenovnom rangu vrlo lako dolazi do zajeba i kod mnogo iskisnijih nakupaca ..Ja sam ih bacio nekoliko u tom cenovnom rangu tj otpisa na otpad ili u delove ..

Da to je vise kao siber...al treba skupit hrabrost i dovesti ga tako bez provjere

Al valjda ga tamo pregledaju cim ima servisnu knjigu,ne isplati se ni njima da dovode krse od auta,izgubili bi brzo kupce...
Upravo je ta odštampana servisna knjiga i smanjena kilometraža maksimum od preprodavca ?

servisna-knjizica-za-fiat-sa-tri-blanko-pecata_slika_O_287343413.jpg

Sa panoramom ne sa siberom da .
Fijat 500 ima šiber panoramu a 500c ima onu ceradu ko dijana i spaček.

Pojma ti o kolima nemas. Gde si video da se u tolikom broju voze te kamp kucice preko?
Ako nisi primetio,a nisi,ovaj Clio je sa holandskim tablicama a u Holandiji se mahom na kola stavlja kuka i to zbog nosaca za biciklove pa tako mala kola imaju kuku a nema te prikolice koju oni mogu da vuku osim one najmanje koja ne opterecuje auto.
Cure eto vam opet dokaza kako mario zna znanje tj kako ne zna.
A kako dalje budemo pisali uveravacete se sve vise i vise.;)
Do juče si svirao kako taksi karavani leševi koje uvoze preprodavci voze uvažena gospoda a kuku montiraju zbog bicikla. Na reno klio je neko montirao kuku kako bi vukao prikolicu sa jedrilcom :D

Ako je do pola krova onda je to siber i ako se otvara , a zasto to vicu panorama kad nije ,ne znam.
Verovatno zato sto su zvuci fensi panorama :mrgreen:
Pogledajte prilog 1177287
Tehnički gledano iznutra je šiber a spolja panorama. Baci oko kako izgleda iznutra običan šiber.

Znaci i bogatasi voze Reno clio :hahaha:
Truli bogataši koji su 20 godina servisirali redovno auto, prešli 123.456 km i prodali ga miladinu preprodavcu iz svrljiga :D

Touran mi ima kuku i nikad prikolicu nisam zakacio. Za prethodnoh vlasnika ne znam, ali kuka izgleda kao nova, bez ogrebotina i slicno.

Tamo gde obicno idem vecina automobila u komsiluku ima kuku i dosta komsija ima onu najmanju prikolicu. Clio sigurno nije vukao prikolicu.

Zapad nije Srbija da se auto koristi za grad, put, selo, njivu, da vozi prasad, telad, itd.

Ne baš suprotno u eu svi imaju kuku kako bi vozili prikolice sa zlatnim polugama 🤗

Ps: mi na ladi koju koristimo u vukendici nemamo kuku. Mi smo gospoda kuke su za ove što teraju stajsko đubrivo i prasiće. Uostalom pitajte bilo kog seljaka poljoprivrednika dal ima kuku na automobilu.

Back