Kupidon

onda je odvedem u kraljičino selo, jardin de marie antoinette au chateau de versailles, koračamo kroz vrt, tamo ima puno ruža i zdrave trave, i onda je odvedem u budoar
sledeće poglavlje: filozofija u budoaru

Izadjem i ne cujem nikoga sta pricaju jer onaj samozivi dj misli da svi treba samo njegovu muziku da slusaju. Mislim mjuza je cool, ali brate, brate, a? Sta kazes? Sta si rekla? Ma nista, aj cao. Upoznao sam jedno nasmejano srce sto mi je priznalo da joj se ruke tresu kada je u guzvi. Priznao sam joj da se i meni to desava i da to resavam tako sto zamisljam veselu i prijateljsku boju oko ljudi, i tako su onda svi super prema meni. Podsvest je cudo, dozvoliti sebi da te ljudi vole i kako?

sta je to brate s ljudima svima frka da hodaju ulicom svaki pokret performans..cvike da se ne uhvate oci..mobilni da se skrene paznja s mana i komplexa..aup

ne govorim o vrtovima zapadne evrope u kojima stavljaju veštačku travu i veštačko lišće i plastična stabla u parkove
govorim o šarmantnom jardin de chateau v., ali parku koji ima najviše šarma u parizu, parku antoanete jer je verovatno JEDINI prirodan park u gradu svetlosti

tuda se prave žurkice, ali nas dve ćemo uzeti dan za odmor, i samo za nas dve

sta je to brate s ljudima svima frka da hodaju ulicom svaki pokret performans..cvike da se ne uhvate oci..mobilni da se skrene paznja s mana i komplexa..aup

Taj rad, matrix- etno selo. Totalno se krijemo od samih sebe. Svi stavljamo maske kvaliteta na sebe osim jednog najodvaznijeg - skines cvike, skines 90 gb mjuze sa usiju, pruzis ruku i kazes : Zdravo, ja sam ljudsko bice. Sada se trude da pricaju o sto uvrnutijom umetnoscu, valjda da pokazu kako je sa njima jedan obican razgovor jako tezak, i imaju duboka interesovanja. I plus ta putesestvenija po evropi sa sengejom (videla sam katedralu u bechu i slikala se pored nje), pa se vratis u etno selo sa shik shesirom na glavi, i doneses zvaku i coca colu, pa lada te pitaju: Gde izlazis? odgovoris : Po galerijama.

Izadjem i ne cujem nikoga sta pricaju jer onaj samozivi dj misli da svi treba samo njegovu muziku da slusaju. Mislim mjuza je cool, ali brate, brate, a? Sta kazes? Sta si rekla? Ma nista, aj cao. Upoznao sam jedno nasmejano srce sto mi je priznalo da joj se ruke tresu kada je u guzvi. Priznao sam joj da se i meni to desava i da to resavam tako sto zamisljam veselu i prijateljsku boju oko ljudi, i tako su onda svi super prema meni. Podsvest je cudo, dozvoliti sebi da te ljudi vole i kako?

pojma nemam sta da napisem kao nadogradu za ovu temu... nekako je besmisleno sjajna. I ovaj propratni link... neumorno gomilanje stanja, bez ocekivanog kraja... konstantna napetost. Imam silnu zelju napisati ogromnim slovima žabokre
č
ina, stoga ....
žabokrečina

Poslednja izmena:

Back