- Poruka
- 129.780
Sta najvolite da radite na moru?
Da flertujete kraj bazena u hotelu, da plivate u moru ili da se brckate u plicaku?
Da flertujete kraj bazena u hotelu, da plivate u moru ili da se brckate u plicaku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tebi je mora preko glaveI vrapci znaju da sam ko nas veliki vodja hejter idenja na more
da sedim razgolicenom guzicom u pesku i pijemSta najvolite da radite na moru?
ne toliko razgolicenomti si nudista?
toSta najvolite da radite na moru?
Sve od navedenog plus skijanje na vodi, odbojka na pesku, luda noć u diskoteciSta najvolite da radite na moru?
Ništa od toga.Sta najvolite da radite na moru?
ToNajdraže mi je plivanje ranom zorom kad je plaža pusta. Bazen imam i kod kuće.
A brckanje i ispijanje koktela u bazenu ? To nije mogucnost ?Sta najvolite da radite na moru?
Isto.Sve sto je zivo me privlaci sem ljudi. Njihovo odsustvo mi je melem za dusu.
Sta najvolite da radite na moru?
tad je hladnoNajdraže mi je plivanje ranom zorom kad je plaža pusta. Bazen imam i kod kuće.
Da se izlezavam ispod suncobranaSta najvolite da radite na moru?