Kuma nije dugme

Nije to njen svekar nego tvoj kum.
Ona je njegova snajka.

Da umesiš kolač i odneseš kumu i da ga zamoliš da te krsti ponovo, al kod nekog zglavnog popa.
Sa kumom ću lako, čovek joj radi u inostranstvu i nije tu često ali šta da radim sa njom jer mi deluje da ona hoće a i da neće moram bar da probam pa nisam valjda lud

Da li ste vi tako nesposobni da ne možete neku ženu van rodbine da nađete, svi koji afirmativno pišu na temu, nego da zaskačete nekog iz šire familije ili kumove i slično.. Eto to meni tako deluje. Toliko žena ima koje možete da muvate i kresnete, pa ako je nekome volja i udate od nekoga koga uopšte ne poznajete i da kada se sve završi naprosto se ne vidite nikada više?

Želim seks sa kumom jer sam oduševljen tom ženom iako je udata i ima dvoje dece. Nisam još upoznao takvu ženu, toliko pozitivnu i uvek nasmejanu blage naravi i jakog karaktera. Krupna, visoka žena sa dugom crnom kosom i velikim grudima. Tehnički nije mi još uvek kuma jer me nije venčala niti krstila dete ali je ipak zabranjeno voće za mene što me najviše i loži. Da li je to pogrešno i protiv svih zakona ne znam ali je tako .
.
Не будалесај!

Она је таква у свом постојећем окружењу.

Када би ушла у некакву везу са тобом све би се променило и обоје бисте се нашли у једном непознатом свету који би вас највероватнје прогутао и свео на оно што ова твоја размишљања представљају.

Двоје измаштаних ликова који не знају шта даље са собом да раде.

.

Back