- Poruka
- 41.337
Kad je Slavko Štimac mogao kumicu, što ne bi i ti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krenem ja rukom da je uhvatim za sisu ali zastanem kao dam joj priliku da me zaustavi a ona ništa smeje se od uva do uva i ono u fazonu ,,ju ju kume ti moraš da me poštuješ"Uhvatiš za batak pa ako se buni ništa a ako ne navališ ko gladna godina! Ko mutav na telefon!
Ma samo je proveravam da vidim kako će da reaguje ne bih ja stvarno ipak žena je udata ima i decu mslm onooNikako odmah za sisu nego prvo za batak pa ako se ne buni odmah za sisu i stvar rešena. Ako je ufatiš odma za sisu žene imaju uslovni refleks samoodbrane (dojenje dece)
Ali njen svekar ti je kum a ako budeš sa njom to je kao da si mu lupio šamar i da si ga pljunuo.To i kažem nije mi još kuma ali je tako zovem odmila, a i ko zna da li će biti jer ne planiram uskoro da se ženim a ni decu da krstim tako da je sve regularno
Mislim da meni treba RomkinjaTrebao je u isto vreme da kresne romkinju i dopuni 7 god sreće jbg mlad ništa ne zna, naučiće![]()
Nije to bilo kod kuma u kući i nisam je drpao već pokušao kao da je uhvatim da vidim njenu reakcijuAko sam dobro razumeo, ode čova kod kuma u kuću i drpa mu snaju zasisu?
Nije to kumstva videlo
Ma njen svekar me samo krstio, držao me dok me pop potapao glavu u vodu ništa bitnoAli njen svekar ti je kum a ako budeš sa njom to je kao da si mu lupio šamar i da si ga pljunuo.
Nije to njen svekar nego tvoj kum.Ma njen svekar me samo krstio, držao me dok me pop potapao glavu u vodu ništa bitno
Sa kumom ću lako, čovek joj radi u inostranstvu i nije tu često ali šta da radim sa njom jer mi deluje da ona hoće a i da neće moram bar da probam pa nisam valjda ludNije to njen svekar nego tvoj kum.
Ona je njegova snajka.
Da umesiš kolač i odneseš kumu i da ga zamoliš da te krsti ponovo, al kod nekog zglavnog popa.
De si kumo?Pa dobro. Zasto je ovo tema?
Da a kad te stigne kazna onda "jaooo kriv mi Vučić"Reci božja volja i samo cepaj!
Češće kum ostane bez para u Srbiji.U Srbiji je opasno biti kum. Ili izgubiš glavu ili izgubiš ženu. Begam ja od svakog kumstva![]()
Pitaj Boga kad dođeš na sud da li je "ništa bitno".Ma njen svekar me samo krstio, držao me dok me pop potapao glavu u vodu ništa bitno
JesuDa li ste vi tako nesposobni
.Želim seks sa kumom jer sam oduševljen tom ženom iako je udata i ima dvoje dece. Nisam još upoznao takvu ženu, toliko pozitivnu i uvek nasmejanu blage naravi i jakog karaktera. Krupna, visoka žena sa dugom crnom kosom i velikim grudima. Tehnički nije mi još uvek kuma jer me nije venčala niti krstila dete ali je ipak zabranjeno voće za mene što me najviše i loži. Da li je to pogrešno i protiv svih zakona ne znam ali je tako .
a jel smeju da se kumovska deca medjusobno kresu ?Zasto da kvaris kumstvo. Ne ide.