Kuma nije dugme

svorkapa

Zainteresovan član
Poruka
136
Želim seks sa kumom jer sam oduševljen tom ženom iako je udata i ima dvoje dece. Nisam još upoznao takvu ženu, toliko pozitivnu i uvek nasmejanu blage naravi i jakog karaktera. Krupna, visoka žena sa dugom crnom kosom i velikim grudima. Tehnički nije mi još uvek kuma jer me nije venčala niti krstila dete ali je ipak zabranjeno voće za mene što me najviše i loži. Da li je to pogrešno i protiv svih zakona ne znam ali je tako .

1726397774358.png

Ne znam sto se toliko ljudi loze na te kumove i kume ovde. Valjda zbog tog zatvorenog i coporativnog sistema i kulture koji imamo ovde, pa to budu odjednom zene i muskarci koji nisu rod a pristupacni za komunikaciju i druzenje.

I kroz to odmah pocnu da se prikazuju kao ja sam bolji od tvog moza/bolja od tvoje zene al jbga kumo/kume udala si se. Mm? Jel jesi? Mozda...? A nema veze.. Nista... A? Rekla si nesto? Taman posla ja sam kum! Aaa?

Želim seks sa kumom jer sam oduševljen tom ženom iako je udata i ima dvoje dece. Nisam još upoznao takvu ženu, toliko pozitivnu i uvek nasmejanu blage naravi i jakog karaktera. Krupna, visoka žena sa dugom crnom kosom i velikim grudima. Tehnički nije mi još uvek kuma jer me nije venčala niti krstila dete ali je ipak zabranjeno voće za mene što me najviše i loži. Da li je to pogrešno i protiv svih zakona ne znam ali je tako .
Nemoj jbt stvarno donosi maler. Ja tako nešto nisam uradio ali moj drug jeste i debelo se pokajao.

Napij se na svadbi i navali na kumu to u srbiji svi rade ako je dobra riba 🤗

Niko ga nije navatao ali je prvo imao saobraćajku kad je išao da se po treći put vidi sa njom, onda su mu se izdešavalo zaredom više baksuza i na poslu. Kad je prekinuo ta viđanja sve se vratilo u normalu. Nisam sujeveran ali ipak je kuma nešto što se ne dira
Trebao je u isto vreme da kresne romkinju i dopuni 7 god sreće jbg mlad ništa ne zna, naučiće 😑

Ma bitno da poseduje velke grudi,da ima do 75 D, ne bi ni bilo ove teme.

Back