- Poruka
- 129.776
ono, da li je dizel , benzinac ili mnogo gasiraNe, nego preferencija na koju svi imamo pravo. Treba da mi se dopada onaj na koga je taj dick prikačen![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ono, da li je dizel , benzinac ili mnogo gasiraNe, nego preferencija na koju svi imamo pravo. Treba da mi se dopada onaj na koga je taj dick prikačen![]()
ovo prvi put čujem i nekako me strah da pitam šta znači
a ako samo on misli da je smeker pa daje sebi za pravo?Ako ti se ne svidi obrišeš, blokiraš, prijaviš ne treba sad praviti dramu oko dikpika. Mada sve zavisi na koji način ti je uletio u inbox, ako je šmeker i sa stilom bude čak i zabavno.
Hvala.uzdrzacu se
Prijaviš i Tablerone ga pošalje da odmori par dana od foruma i skonta da nije baš šmeker.a ako samo on misli da je smeker pa daje sebi za pravo?
zabavno je, a možeš i da probaš![]()
![]()
Ajde bre kažite ljudima, čovek sa penisom lomi jaja, ali prava jaja![]()
Pomirišeš mobilniPa valjda je i muškarcima bitan izgled ženske p?
Higijena itd..
Pa bas ako nema kome nek posalje samo sto bi ja i uzivo, da budem siguran u ideticnost fotografijemozes i da objavis
ako dama ima zelju da posalje pusi pik a nema kome moze tebi, razumes potrebe![]()
Ako muskarac devojci u sanduce uvali dick pic
da li je osnovna kultura i da mu dama uzvrati pussy pic-om?
Ja sam i dalje ovde zaglavljena, nikako da rastumačim šta je "pjesnik hteo reći"...a mislio sam da se palis na pametaj mozak..aj povezi prva dva velika slova u rec i zameni sa prvom reci i imas lajt motiv teme![]()
Ja sam i dalje ovde zaglavljena, nikako da rastumačim šta je "pjesnik hteo reći"...![]()