- Poruka
- 45.713
ovo prvi put čujem i nekako me strah da pitam šta značida ne guram prstic u curana![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo prvi put čujem i nekako me strah da pitam šta značida ne guram prstic u curana![]()
upoznaš se uživo pa vidiš.ovakav prilaz je pre svega jedno pravo osveženje na ovim forumskim prostorima
šarmantan, dopadljiv, a pre svega uz visok nivo kulture, koja je ovde postala prava retkost
dakle, na prvu loptu prihvatljiv
možda i na drugu
ali, kako da se ipak ne zapitaš šta jedan tako divan i učtiv gospodin traži ovde?
kako se odupreti skepticizmu koji ovde stalno koristimo kao mehanizam odbrane?
eto, nisam pametna stvarno
ju svašta, pa ko se još upoznaje uživo sa forumašimaupoznaš se uživo pa vidiš.
ja ih vidim samo kao dick pic-ove![]()
nisam baš preterano motivisana nakon nekih već viđenih širih slikapa dozvoli sebi da vidiš i širu sliku![]()
Našao sam sada na netu.Ako nađem poslaću ti. Možda @Jugoslav Čvarak ima još uvijek u arhivi!?
imaš onaj stari PP, tamo mi prosledi, sa zadovoljstvom ću da vidim tu gadnu perverziju koju si spremio
Форум није место за дивну и учтиву господу и госпође и госпођице?ali, kako da se ipak ne zapitaš šta jedan tako divan i učtiv gospodin traži ovde?
Paula nemam, imsm OKP da brišem stvari kao nespašen.imaš onaj stari PP, tamo mi prosledi, sa zadovoljstvom ću da vidim tu gadnu perverziju koju si spremio![]()
Sta je zenama zanimljivo da vide na slici onu stvar?Ako muskarac devojci u sanduce uvali dick pic
da li je osnovna kultura i da mu dama uzvrati pussy pic-om?
otvorila sam širom
pa ne znam, jel jeste?Форум није место за дивну и учтиву господу и госпође и госпођице?
De i meni, možeš i Tabu ponovo
Pa to se pitamo od jutros. Možda je bolje pitanje šta je muškarcima zanimljivo da šalju.Sta je zenama zanimljivo da vide na slici onu stvar?
valjda misle da ovlazimo na sliku a mi vise ovlazimo na novi Zarin dzemperPa to se pitamo od jutros. Možda je bolje pitanje šta je muškarcima zanimljivo da šalju.
jeste Mito samo nisi rekao sve do krajaМи правимо децу седам секунди,
а после оне девет месеци носе то направљено дете, развијају га у утроби, хране га, избегавају цигарете, алкохол, нездраву храну, деформишу се, у зависности од тога како се понашају у трудноћи, дете ће бити овакво или онакво...али...ми га правимо.
valjda misle da ovlazimo na sliku a mi vise ovlazimo na novi Zarin dzemper![]()
jeste Mito samo nisi rekao sve do kraja
ćale pravi, keva rodi a babici isklizneš iz ruke pa se sad natežemo po forumu![]()
onakva kita se ne viđa svaki dan jbgKoji juriš na inbox, ne pamtim kada sam zadnji put ovoliko poruka dobio.
Žene načisto podivljale za kitom, što reče Deda s bivšeg foruma - unezverile se.
@tab503, @Alter_Ego_, da i vama pošaljem prangiju?
drago mi je da nije bilo posledica po babicu, medjutim, ej alo ovde sam, okreni se...Друже Стојков, то што сам бабици испао није оставило последице.
И даље је наставила да ради као бабица.
ne tupiУправо си написала несвесну лаж.
Да ли да објашњавам, или да га не тупим?![]()