Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 86.593
Немој да си цупи.ne tupi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немој да си цупи.ne tupi
Koji juriš na inbox, ne pamtim kada sam zadnji put ovoliko poruka dobio.
Žene načisto podivljale za kitom, što reče Deda s bivšeg foruma - unezverile se.
@tab503, @Alter_Ego_, da i vama pošaljem prangiju?
Доводиш ме у неугодну ситуацију.
O bože, pa pitam, nije da kao @Kćerka Direktora Cirkusa jednostavno banem u inbox i stavim te pred gotov čin.Доводиш ме у неугодну ситуацију.
pred kim? pa ceo svet na forumu zna da gadjaš monitor plonk plonk strelicama?Доводиш ме у неугодну ситуацију.
ne rise, što bi rekli zemuncipred kim? pa ceo svet na forumu zna da gadjaš monitor plonk plonk strelicama?
Hvala na komplimentu, ali ovo ipak nisam ja prvi iskopao.Čvarak je uvek izvor nepresušnih zanimljivosti![]()
Sad znamo ko jeHvala na komplimentu, ali ovo ipak nisam ja prvi iskopao.
![]()
zabavno je, a možeš i da probaš![]()
![]()
Ма, Југослав нуди пимпек,
Ништа без правог кyрца.
samo sam napisao sta prosecan muskarc, misli, ne primaj k srcua ne, ne
zar ne vidiš da sam se suzdržala?
ne zezaj, ko jos normalan dslje to i kao evo gledsjteAko ti se ne svidi obrišeš, blokiraš, prijaviš ne treba sad praviti dramu oko dikpika. Mada sve zavisi na koji način ti je uletio u inbox, ako je šmeker i sa stilom bude čak i zabavno.
ne znam, kazi ti meni.Sta je zenama zanimljivo da vide na slici onu stvar?
one koji ti se ne svidjaju prijavis, one koji ti se svidjaju pozoves na kafu ... da li je to diskriminacije?Ako ti se ne svidi obrišeš, blokiraš, prijaviš ne treba sad praviti dramu oko dikpika. Mada sve zavisi na koji način ti je uletio u inbox, ako je šmeker i sa stilom bude čak i zabavno.
a ti odmah na oral..perverznjakuПрво улети у инбох,
онда улети горе,
па улети доле,
а после улети и назад.
samo cu cutazi ds me ponovo ne osude, i etiketiriaju me, sl se slazemone znam, kazi ti meni.
meni je uvek zanimljivo da vidim onu zensku stvar![]()
Ne, nego preferencija na koju svi imamo pravo. Treba da mi se dopada onaj na koga je taj dick prikačenone koji ti se ne svidjaju prijavis, one koji ti se svidjaju pozoves na kafu ... da li je to diskriminacije?![]()
uzdrzacu seNe, nego preferencija na koju svi imamo pravo. Treba da mi se dopada onaj na koga je taj dick prikačen![]()
Ako muskarac devojci u sanduce uvali dick pic
da li je osnovna kultura i da mu dama uzvrati pussy pic-om?
Ti bi kao administrator stvarno trebao da razmisliš prije nego otvoriš ovakvu temu. Umjesto da naglasiš da je trajni ban onome ko se usudi poslati takvo nešto nekome u pp..