Култура комуникације

Пре неки дан ми је испао телефон на под и оштетио се екран.
Схватио сам да све функције раде,једини ми је проблем да "спустим" слушалицу, тј. да прекинем везу.
Ових дана ћу отићи до сервиса и то средити.

Могли сте и без ове информације сасвим лепо живети...

Приметио сам,због таквог квара да много људи не прекида везу након разговора.
Са друге стране,ја морам уложити приличан напор (изнервирати се) како би прекинуо везу.

Јасно,моји саговорници нису упознати са тренутним кваром мог мобилног уређаја,да будем искрен,мрзело ме да свакоме, понаособ објашњавам...

Хтео сам да питам вас,форумаше
Постоји ли неко правило при прекидању везе?
Ако сте имали слична искуства,молим,пишите

Meni je to stvar navike-bilo da pozivam ili sam pozvana, prosto jer sam dobar deo adaptacije na inovativne tehnologije u komunikaciji bila primorana da mislim na uštedu svakog minuta. Na novom telefonu mi se ekran zaključava tokom razgovora, i svaki put-opet, nebitno da li sam pozvala ja, dobijem napad anksioznosti jer mi treba esktra vremena da otključam ekran pa da spustim slušalicu! :zcepanje:
Neko ko nije iskusio upotrebu mobilnih telefona pre svih ovih silnih "besplatnih" minuta, promocija i "neograničenih razgovora" , nema pojma o čemu pišem!

Meni je to stvar navike-bilo da pozivam ili sam pozvana, prosto jer sam dobar deo adaptacije na inovativne tehnologije u komunikaciji bila primorana da mislim na uštedu svakog minuta. Na novom telefonu mi se ekran zaključava tokom razgovora, i svaki put-opet, nebitno da li sam pozvala ja, dobijem napad anksioznosti jer mi treba esktra vremena da otključam ekran pa da spustim slušalicu! :zcepanje:
Neko ko nije iskusio upotrebu mobilnih telefona pre svih ovih silnih "besplatnih" minuta, promocija i "neograničenih razgovora" , nema pojma o čemu pišem!
Подесите да се телефон ручно закључава,а не аутоматски на толко и толко минута.

Сећам се времена скупих импулса,зове ме мама а ја кажем
Нисамгладаннијемихладнодоћићубрзоволимтећао

Back