perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
GEDZE

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako nekako i ja otprilikeApsolutno uvek kad imam slobodnog vremena.Meni je auto kao druga kuća.
Osim ovo boldovano,to nikad ne radim.
 Шалим се, више волим да одем негде конкретно типа у Пожаревац или Вршац, ако ништа бар да упознам град
 Шалим се, више волим да одем негде конкретно типа у Пожаревац или Вршац, ако ништа бар да упознам град 
 Али отом потом
 Али отом потом  

Ja bez kola ne mogu... evo sad sam bolestan,nisam vozio auto 3 dana... lagano me hvata nervoza.
ja se zaljubim u auto,sredim ga totalno i uzivam

Ја више волим да одем негде конкретно него да вртим кругове по граду... Било да је то БГ или неко село у околини или чак СмедеревоШалим се, више волим да одем негде конкретно типа у Пожаревац или Вршац, ако ништа бар да упознам град
А за пролеће планирам Салон у Женеви, а на лето нешто много много много велико што се тиче вожњеАли отом потом

da li ti treba jos nesto?a zamisli sad sebe u jednom lamborghini murcielago roadsteru penjes se uz neku planinu, pored tebe dobra riba, izlazi sunce na horizontu...
da li ti treba jos nesto?
mogo bi tako 3 godine da ne izadjem iz auta
 Vozila Lamborghini ne podnose  na sedištu jednu ribu dugo, inače bi bila daleko jeftinija...
 Vozila Lamborghini ne podnose  na sedištu jednu ribu dugo, inače bi bila daleko jeftinija... 
Тужно је то што у овој држави нема више људи са таквим могућностима... и ја бих тако с времена на време запуцао преко 1000км, али немам с ким јер ретко ко може то финансијски да издржи, а да идем сам мало је глупо...