Kuliranje ...

Ја више волим да одем негде конкретно него да вртим кругове по граду... Било да је то БГ или неко село у околини или чак Смедерево :mrgreen: Шалим се, више волим да одем негде конкретно типа у Пожаревац или Вршац, ако ништа бар да упознам град :)

А за пролеће планирам Салон у Женеви, а на лето нешто много много много велико што се тиче вожње :) Али отом потом :)

a zamisli sad sebe u jednom lamborghini murcielago roadsteru penjes se uz neku planinu, pored tebe dobra riba, izlazi sunce na horizontu...
da li ti treba jos nesto?
mogo bi tako 3 godine da ne izadjem iz auta :D

Ја више волим да одем негде конкретно него да вртим кругове по граду... Било да је то БГ или неко село у околини или чак Смедерево :mrgreen: Шалим се, више волим да одем негде конкретно типа у Пожаревац или Вршац, ако ништа бар да упознам град :)

А за пролеће планирам Салон у Женеви, а на лето нешто много много много велико што се тиче вожње :) Али отом потом :)

Kad bih ja ispričao kako doživljavam automobil,garant bi me proglasili ludim. :D

Neretko mi se dešava (kad imam malo više slobodnog vremena,naravno) da sednem u auto i bez ikakve obaveze prevalim i do 1.000 km.

A što se tiče salona u Ženevi ... to praktikujem bukvalno svake godine ... kao i Štutgart,izmedju ostalog. :D

Тужно је то што у овој држави нема више људи са таквим могућностима... и ја бих тако с времена на време запуцао преко 1000км, али немам с ким јер ретко ко може то финансијски да издржи, а да идем сам мало је глупо... ;)

a zamisli sad sebe u jednom lamborghini murcielago roadsteru penjes se uz neku planinu, pored tebe dobra riba, izlazi sunce na horizontu...
mogo bi tako 3 godine da ne izadjem iz auta :D

Naravno, nova dobra riba posle prvog parkinga, da ne preraste ugođaj u dosadu! :per: Vozila Lamborghini ne podnose na sedištu jednu ribu dugo, inače bi bila daleko jeftinija... :hahaha:

Тужно је то што у овој држави нема више људи са таквим могућностима... и ја бих тако с времена на време запуцао преко 1000км, али немам с ким јер ретко ко може то финансијски да издржи, а да идем сам мало је глупо... ;)

Ma zato mi koji možemo treba da uživamo :per::mrgreen:

Back