perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
GEDZE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako nekako i ja otprilikeApsolutno uvek kad imam slobodnog vremena.Meni je auto kao druga kuća.
Osim ovo boldovano,to nikad ne radim.
Ja bez kola ne mogu... evo sad sam bolestan,nisam vozio auto 3 dana... lagano me hvata nervoza.
ja se zaljubim u auto,sredim ga totalno i uzivam![]()
Ја више волим да одем негде конкретно него да вртим кругове по граду... Било да је то БГ или неко село у околини или чак СмедеревоШалим се, више волим да одем негде конкретно типа у Пожаревац или Вршац, ако ништа бар да упознам град
А за пролеће планирам Салон у Женеви, а на лето нешто много много много велико што се тиче вожњеАли отом потом
![]()
da li ti treba jos nesto?a zamisli sad sebe u jednom lamborghini murcielago roadsteru penjes se uz neku planinu, pored tebe dobra riba, izlazi sunce na horizontu...
da li ti treba jos nesto?
mogo bi tako 3 godine da ne izadjem iz auta![]()
Тужно је то што у овој држави нема више људи са таквим могућностима... и ја бих тако с времена на време запуцао преко 1000км, али немам с ким јер ретко ко може то финансијски да издржи, а да идем сам мало је глупо...![]()