KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobro vece drage moje, sto se teme tice ja neradim , cuvam dvoje male dece i pravim torte ali nevolem da budem zarozana... dovoljan razlog da se upristojim moze da bude i svakodnevno odvodjenje dece u vrtic :) , na engleski, fudbal ... ma bilo koja dnevna aktivnost ... mislim ko voli nadje sebi razlog ;)

Bravo mala, ti kao da sam te ja rodila.:heart: Meni je dovoljan razlog da se pogledam u ogledalo, ne moram nigde da idem. Srediti se, malo našminkati,koliko da se prikriju godine ili umor i očešljati zahteva manje vremena nego ispijanje kafe, a to u principu i radim dok pijem jutarnju kafu. Kad sam sredjena lipšije dan i meni i mojoj okolini. Pa ko bi izdržao da me gleda zarozanu ovolike godine.:manikir:

A ja moram da pitam jednu glupost, ali ne mogu da izdrzim jer znam da cu od vas dobiti najsigurniji odgovor. Da li mogu ispeci rolatic direktno u staklenoj teglici od ajvara npr, na temp od 180C? Sta mislite hoce li puci teglica na tolikoj temperaturi?

Ne znam o kakvom rolatiću se radi kad mu treba da se peče u tegli, ali s obzirom da u rernu idu tegle sa pekmezom ili npr ajvarom - verovatno ne bi bilo problema sa teglom ni kad je nešto drugo u njoj. Naravno, na umerenoj temperaturi... npr do 180-200C. Uostalom, probaj... Žrtvuj jednu teglu... pa reci i nama kako je prošlo ;)

A ja moram da pitam jednu glupost, ali ne mogu da izdrzim jer znam da cu od vas dobiti najsigurniji odgovor. Da li mogu ispeci rolatic direktno u staklenoj teglici od ajvara npr, na temp od 180C? Sta mislite hoce li puci teglica na tolikoj temperaturi?

Videla sam negde, da se pile peče tako što se stavi u rernu zajedno sa otvorenom flašom piva, punom naravno. Dakle, verovatno može i to što ti pitaš.

Evo ga. Žena se zove DragicaBjelogrlić, a brojevi telefona su 011 2414223; 063 115 30 14; 063 317 524

nadam se da je bar jedan od ovih brojeva u funkciji, jer ja od kada sam prestala da pravim kolače, nisam se čula sa njom. Probaj, možeš odmah da je zoveš.

Back